Franklin Universal Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Franklin Universal Trust bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Franklin Universal Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Franklin Universal Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Franklin Universal Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Franklin Universal Trust delen.

Franklin Universal Trust is gevestigd in Boston in US. Franklin Universal Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van Franklin Universal Trust.

Franklin Universal Trust

Aandelen Franklin Universal Trust kopen

Koop Franklin Universal Trust aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Franklin Universal Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Franklin Universal Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Franklin Universal Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Franklin Universal Trust.

Franklin Universal Trust koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $6,62 -0,09%
Handelsvolume 28.555
Openingskoers $6,63
Hoogste koers $6,68
Laagste koers $6,60
Koersbereik $0,08
Ticker FT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Franklin Universal Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Franklin Universal Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $6,62 -0,09% 28.555 $6,63 $6,68 $6,60
5 oktober 2022 $6,69 -0,74% 63.007 $6,74 $6,74 $6,64
4 oktober 2022 $6,78 +1,50% 81.677 $6,68 $6,79 $6,68
3 oktober 2022 $6,57 +2,66% 84.327 $6,40 $6,60 $6,36
29 september 2022 $6,58 -1,20% 72.691 $6,66 $6,78 $6,51

Aandelen Franklin Universal Trust koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Franklin Universal Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Franklin Universal Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Franklin Universal Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Franklin Universal Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Franklin Universal Trust over de laatste 5 handelsdagen

Franklin Universal Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Franklin Universal Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Franklin Universal Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Franklin Universal Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Franklin Universal Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Franklin Universal Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Franklin Universal Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Franklin Universal Trust.

Franklin Universal Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Franklin Universal Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Franklin Universal Trust?

De CEO van Franklin Universal Trust is .

Wat is de actuele Franklin Universal Trust aandelen koers?

Het Franklin Universal Trust-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $6,63, de hoogste koers was $6,68 en de laagste koers was $6,60. De slotkoers was $6,62 en is daarmee met 0,99% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Franklin Universal Trust kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Franklin Universal Trust te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Franklin Universal Trust te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Franklin Universal Trust wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Franklin Universal Trust koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Franklin Universal Trust ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Franklin Universal Trust? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Franklin Universal Trust stijgen in 2022?

Gaat Franklin Universal Trust volgend jaar in de prijs omhoog? Franklin Universal Trust is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Franklin Universal Trust en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Franklin Universal Trust aandelen kopen?

Franklin Universal Trust aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Franklin Universal Trust aandelen kopen:

Andere aandelen