Franklin Covey Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Franklin Covey Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Franklin Covey, wat de huidige verwachtingen zijn van Franklin Coveyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Franklin Covey. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Franklin Covey Co. delen.

Franklin Covey Co. is gevestigd in in . Franklin Covey telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. is de CEO van Franklin Covey Co..

Franklin Covey Co.

Aandelen Franklin Covey kopen

Koop Franklin Covey Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Franklin Covey stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Franklin Covey  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Franklin Covey aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Franklin Covey.

Franklin Covey koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $52,34 +1,26%
Handelsvolume 7.049
Openingskoers $51,69
Hoogste koers $52,72
Laagste koers $51,69
Koersbereik $1,03
Ticker FC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Franklin Covey koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Franklin Covey over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $52,34 +1,26% 7.049 $51,69 $52,72 $51,69
23 november 2022 $51,97 +1,11% 24.337 $51,40 $52,21 $50,77
22 november 2022 $51,60 +0,19% 38.661 $51,50 $51,79 $50,57
21 november 2022 $51,24 -0,89% 52.514 $51,70 $52,21 $51,15
18 november 2022 $51,99 +0,95% 60.187 $51,50 $52,18 $50,52

Aandelen Franklin Covey Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Franklin Covey? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Franklin Covey koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Franklin Covey te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Franklin Covey van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Franklin Covey over de laatste 5 handelsdagen

Franklin Covey aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Franklin Covey koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Franklin Covey nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Franklin Covey

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Franklin Covey koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Franklin Covey in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Franklin Covey. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Franklin Covey.

Franklin Covey aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Franklin Covey: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Franklin Covey Co.?

De CEO van Franklin Covey Co. is .

Wat is de actuele Franklin Covey Co. aandelen koers?

Het Franklin Covey Co.-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $51,69, de hoogste koers was $52,72 en de laagste koers was $51,69. De slotkoers was $52,34 en is daarmee met 0,71% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Franklin Covey Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Franklin Covey Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Franklin Covey Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Franklin Covey Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Franklin Covey Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Franklin Covey Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Franklin Covey Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Franklin Covey Co. stijgen in 2022?

Gaat Franklin Covey Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Franklin Covey Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Franklin Covey Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Franklin Covey Co. aandelen kopen?

Franklin Covey Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Franklin Covey Co. aandelen kopen:

Andere aandelen