Fortuna Silver Mines Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Fortuna Silver Mines Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Fortuna Silver Mines, wat de huidige verwachtingen zijn van Fortuna Silver Minesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Fortuna Silver Mines. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Fortuna Silver Mines Inc. delen.

Fortuna Silver Mines Inc. is gevestigd in Vancouver in Canada. Fortuna Silver Mines telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Jorge Ganoza Durant is de CEO van Fortuna Silver Mines Inc..

Fortuna Silver Mines Inc.

Aandelen Fortuna Silver Mines kopen

Koop Fortuna Silver Mines Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Fortuna Silver Mines stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Fortuna Silver Mines  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Fortuna Silver Mines aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Fortuna Silver Mines.

Fortuna Silver Mines koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $3,88 -2,27%
Handelsvolume 4.567.638
Openingskoers $3,97
Hoogste koers $4,02
Laagste koers $3,84
Koersbereik $0,18
Ticker FSM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Fortuna Silver Mines koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Fortuna Silver Mines over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $3,88 -2,27% 4.567.638 $3,97 $4,02 $3,84
7 december 2022 $3,91 +1,56% 6.245.582 $3,85 $3,98 $3,80
6 december 2022 $3,79 +0,26% 4.938.491 $3,78 $3,83 $3,68
5 december 2022 $3,70 -4,64% 7.428.436 $3,88 $3,88 $3,69
2 december 2022 $3,90 +4,84% 5.342.271 $3,72 $3,94 $3,68

Aandelen Fortuna Silver Mines Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Fortuna Silver Mines? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Fortuna Silver Mines koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Fortuna Silver Mines te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Fortuna Silver Mines van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Fortuna Silver Mines over de laatste 5 handelsdagen

Fortuna Silver Mines aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Fortuna Silver Mines koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Fortuna Silver Mines nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Fortuna Silver Mines

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Fortuna Silver Mines koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Fortuna Silver Mines in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Fortuna Silver Mines. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Fortuna Silver Mines.

Fortuna Silver Mines aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Fortuna Silver Mines: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Fortuna Silver Mines Inc.?

De CEO van Fortuna Silver Mines Inc. is Jorge Ganoza Durant.

Wat is de actuele Fortuna Silver Mines Inc. aandelen koers?

Het Fortuna Silver Mines Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $3,97, de hoogste koers was $4,02 en de laagste koers was $3,84. De slotkoers was $3,88 en is daarmee met 0,77% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Fortuna Silver Mines Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Fortuna Silver Mines Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Fortuna Silver Mines Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Fortuna Silver Mines Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Fortuna Silver Mines Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Fortuna Silver Mines Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Fortuna Silver Mines Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Fortuna Silver Mines Inc. stijgen in 2022?

Gaat Fortuna Silver Mines Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Fortuna Silver Mines Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Fortuna Silver Mines Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Fortuna Silver Mines Inc. aandelen kopen?

Fortuna Silver Mines Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Fortuna Silver Mines Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen