Forfarmers Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Forfarmers NV bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Forfarmers, wat de huidige verwachtingen zijn van Forfarmersen hoe de toekomst eruit zal zien voor Forfarmers. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Forfarmers NV delen.

Forfarmers NV is gevestigd in Lochem in Netherlands. Forfarmers telt momenteel werknemers en is actief in de sector Agriculture, Forestry, Fishing and Hunting. Yoram Knoop is de CEO van Forfarmers NV.

Forfarmers NV

Aandelen Forfarmers kopen

Koop Forfarmers NV aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Forfarmers stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Forfarmers  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Forfarmers aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Forfarmers.

Forfarmers koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers €3,19 -1,09%
Handelsvolume 97.294
Openingskoers €3,23
Hoogste koers €3,23
Laagste koers €3,10
Koersbereik €0,13
Ticker FFARM
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Forfarmers koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Forfarmers over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 €3,19 -1,09% 97.294 €3,23 €3,23 €3,10
16 maart 2023 €3,17 +0,48% 137.710 €3,15 €3,20 €3,12
15 maart 2023 €3,09 -1,12% 47.663 €3,12 €3,16 €3,05
13 maart 2023 €3,12 -1,58% 153.344 €3,17 €3,17 €3,07
10 maart 2023 €3,19 -0,31% 61.528 €3,20 €3,20 €3,14

Aandelen Forfarmers NV koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Forfarmers? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Forfarmers koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Forfarmers te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Forfarmers van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Forfarmers over de laatste 5 handelsdagen

Forfarmers aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Forfarmers koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Forfarmers nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Forfarmers

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Forfarmers koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Forfarmers in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Forfarmers. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Forfarmers.

Forfarmers aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Forfarmers: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Forfarmers NV?

De CEO van Forfarmers NV is Yoram Knoop.

Wat is de actuele Forfarmers NV aandelen koers?

Het Forfarmers NV-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van €3,23, de hoogste koers was €3,23 en de laagste koers was €3,10. De slotkoers was €3,19 en is daarmee met 0,79% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Forfarmers NV kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Forfarmers NV te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Forfarmers NV te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Forfarmers NV wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Forfarmers NV koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Forfarmers NV ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Forfarmers NV? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Forfarmers NV stijgen in 2023?

Gaat Forfarmers NV volgend jaar in de prijs omhoog? Forfarmers NV is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Forfarmers NV en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Forfarmers NV aandelen kopen?

Forfarmers NV aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Forfarmers NV aandelen kopen:

Andere aandelen