Fly Leasing Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Fly Leasing Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Fly Leasing, wat de huidige verwachtingen zijn van Fly Leasingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Fly Leasing. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Fly Leasing Ltd delen.

Fly Leasing Ltd is gevestigd in Dublin in Ireland. Fly Leasing telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Colm Barrington is de CEO van Fly Leasing Ltd.

Fly Leasing Ltd

Aandelen Fly Leasing kopen

Koop Fly Leasing Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Fly Leasing stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Fly Leasing  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Fly Leasing aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Fly Leasing.

Fly Leasing koers

Datum 2 augustus 2021
Slotkoers $17,03 +0,06%
Handelsvolume 74.619
Openingskoers $17,02
Hoogste koers $17,04
Laagste koers $17,02
Koersbereik $0,02
Ticker FLY
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Fly Leasing koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Fly Leasing over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 augustus 2021 $17,03 +0,06% 74.619 $17,02 $17,04 $17,02
29 juli 2021 $17,03 +0,18% 374.367 $17,00 $17,05 $17,00
28 juli 2021 $17,03 +0,12% 204.900 $17,01 $17,03 $17,00
27 juli 2021 $17,01 +0,06% 212.443 $17,00 $17,02 $16,99
26 juli 2021 $17,01 +0,09% 108.783 $17,00 $17,05 $17,00

Aandelen Fly Leasing Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Fly Leasing? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Fly Leasing koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Fly Leasing te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Fly Leasing van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Fly Leasing over de laatste 5 handelsdagen

Fly Leasing aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Fly Leasing koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Fly Leasing nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Fly Leasing

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Fly Leasing koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Fly Leasing in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Fly Leasing. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Fly Leasing.

Fly Leasing aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Fly Leasing: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Fly Leasing Ltd?

De CEO van Fly Leasing Ltd is Colm Barrington.

Wat is de actuele Fly Leasing Ltd aandelen koers?

Het Fly Leasing Ltd-aandeel had op 02-08-2021 een openingskoers van $17,02, de hoogste koers was $17,04 en de laagste koers was $17,02. De slotkoers was $17,03 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Fly Leasing Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Fly Leasing Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Fly Leasing Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Fly Leasing Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Fly Leasing Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Fly Leasing Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Fly Leasing Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Fly Leasing Ltd stijgen in 2022?

Gaat Fly Leasing Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Fly Leasing Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Fly Leasing Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Fly Leasing Ltd aandelen kopen?

Fly Leasing Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Fly Leasing Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen