Fiverr International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Fiverr International Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Fiverr International, wat de huidige verwachtingen zijn van Fiverr Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Fiverr International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Fiverr International Ltd delen.

Fiverr International Ltd is gevestigd in 8 Eliezer Kaplan St in Israel. Fiverr International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Micha Kaufman is de CEO van Fiverr International Ltd.

Fiverr International Ltd

Aandelen Fiverr International kopen

Koop Fiverr International Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Fiverr International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Fiverr International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Fiverr International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Fiverr International.

Fiverr International koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $31,98 +3,97%
Handelsvolume 609.148
Openingskoers $30,76
Hoogste koers $32,06
Laagste koers $30,76
Koersbereik $1,30
Ticker FVRR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Fiverr International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Fiverr International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $31,98 +3,97% 609.148 $30,76 $32,06 $30,76
27 september 2022 $30,76 -3,69% 567.949 $31,94 $32,42 $29,99
26 september 2022 $31,02 +1,17% 817.940 $30,66 $32,81 $30,66
23 september 2022 $30,77 +4,98% 812.852 $29,31 $30,92 $29,31
22 september 2022 $29,93 -4,13% 623.539 $31,22 $31,56 $29,43

Aandelen Fiverr International Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Fiverr International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Fiverr International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Fiverr International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Fiverr International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Fiverr International over de laatste 5 handelsdagen

Fiverr International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Fiverr International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Fiverr International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Fiverr International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Fiverr International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Fiverr International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Fiverr International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Fiverr International.

Fiverr International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Fiverr International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Fiverr International Ltd?

De CEO van Fiverr International Ltd is Micha Kaufman.

Wat is de actuele Fiverr International Ltd aandelen koers?

Het Fiverr International Ltd-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $30,76, de hoogste koers was $32,06 en de laagste koers was $30,76. De slotkoers was $31,98 en is daarmee met 3,97% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Fiverr International Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Fiverr International Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Fiverr International Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Fiverr International Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Fiverr International Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Fiverr International Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Fiverr International Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Fiverr International Ltd stijgen in 2022?

Gaat Fiverr International Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Fiverr International Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Fiverr International Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Fiverr International Ltd aandelen kopen?

Fiverr International Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Fiverr International Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen