First Horizon Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel First Horizon Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van First Horizon, wat de huidige verwachtingen zijn van First Horizonen hoe de toekomst eruit zal zien voor First Horizon. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over First Horizon Corporation delen.

First Horizon Corporation is gevestigd in Memphis in US. First Horizon telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. David Jordan is de CEO van First Horizon Corporation.

First Horizon Corporation

Aandelen First Horizon kopen

Koop First Horizon Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de First Horizon stock koers van de afgelopen periode. Aandeel First Horizon  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de First Horizon aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van First Horizon.

First Horizon koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $24,77 +0,57%
Handelsvolume 2.972.732
Openingskoers $24,63
Hoogste koers $24,78
Laagste koers $24,63
Koersbereik $0,15
Ticker FHN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de First Horizon koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen First Horizon over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $24,77 +0,57% 2.972.732 $24,63 $24,78 $24,63
23 november 2022 $24,67 +0,24% 4.656.563 $24,61 $24,68 $24,59
22 november 2022 $24,62 +0,24% 4.587.686 $24,56 $24,64 $24,50
21 november 2022 $24,57 +0,37% 4.870.946 $24,48 $24,59 $24,44
18 november 2022 $24,46 +0,33% 3.425.974 $24,38 $24,50 $24,37

Aandelen First Horizon Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van First Horizon? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de First Horizon koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van First Horizon te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van First Horizon van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel First Horizon over de laatste 5 handelsdagen

First Horizon aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de First Horizon koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende First Horizon nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van First Horizon

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun First Horizon koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van First Horizon in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor First Horizon. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van First Horizon.

First Horizon aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

First Horizon: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van First Horizon Corporation?

De CEO van First Horizon Corporation is David Jordan.

Wat is de actuele First Horizon Corporation aandelen koers?

Het First Horizon Corporation-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $24,63, de hoogste koers was $24,78 en de laagste koers was $24,63. De slotkoers was $24,77 en is daarmee met 0,41% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om First Horizon Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om First Horizon Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van First Horizon Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. First Horizon Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de First Horizon Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor First Horizon Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van First Horizon Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van First Horizon Corporation stijgen in 2022?

Gaat First Horizon Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? First Horizon Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van First Horizon Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog First Horizon Corporation aandelen kopen?

First Horizon Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je First Horizon Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen