Federal Realty Investment Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Federal Realty Investment Trust bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Federal Realty Investment Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Federal Realty Investment Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Federal Realty Investment Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Federal Realty Investment Trust delen.

Federal Realty Investment Trust is gevestigd in Rockville in US. Federal Realty Investment Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Donald Wood is de CEO van Federal Realty Investment Trust.

Federal Realty Investment Trust

Aandelen Federal Realty Investment Trust kopen

Koop Federal Realty Investment Trust aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Federal Realty Investment Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Federal Realty Investment Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Federal Realty Investment Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Federal Realty Investment Trust.

Federal Realty Investment Trust koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $109,44 +1,45%
Handelsvolume 902.730
Openingskoers $107,88
Hoogste koers $109,95
Laagste koers $107,53
Koersbereik $2,41
Ticker FRT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Federal Realty Investment Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Federal Realty Investment Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $109,44 +1,45% 902.730 $107,88 $109,95 $107,53
1 december 2022 $109,02 -2,50% 596.735 $111,82 $112,34 $107,78
30 november 2022 $111,10 +1,11% 616.883 $109,88 $111,52 $108,88
29 november 2022 $110,06 +2,01% 409.075 $107,89 $110,32 $107,67
28 november 2022 $107,67 -1,55% 289.857 $109,37 $109,89 $107,15

Aandelen Federal Realty Investment Trust koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Federal Realty Investment Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Federal Realty Investment Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Federal Realty Investment Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Federal Realty Investment Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Federal Realty Investment Trust over de laatste 5 handelsdagen

Federal Realty Investment Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Federal Realty Investment Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Federal Realty Investment Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Federal Realty Investment Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Federal Realty Investment Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Federal Realty Investment Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Federal Realty Investment Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Federal Realty Investment Trust.

Federal Realty Investment Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Federal Realty Investment Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Federal Realty Investment Trust?

De CEO van Federal Realty Investment Trust is Donald Wood.

Wat is de actuele Federal Realty Investment Trust aandelen koers?

Het Federal Realty Investment Trust-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $107,88, de hoogste koers was $109,95 en de laagste koers was $107,53. De slotkoers was $109,44 en is daarmee met 0,39% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Federal Realty Investment Trust kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Federal Realty Investment Trust te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Federal Realty Investment Trust te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Federal Realty Investment Trust wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Federal Realty Investment Trust koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Federal Realty Investment Trust ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Federal Realty Investment Trust? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Federal Realty Investment Trust stijgen in 2022?

Gaat Federal Realty Investment Trust volgend jaar in de prijs omhoog? Federal Realty Investment Trust is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Federal Realty Investment Trust en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Federal Realty Investment Trust aandelen kopen?

Federal Realty Investment Trust aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Federal Realty Investment Trust aandelen kopen:

Andere aandelen