Evoqua Water Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Evoqua Water Technologies Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Evoqua Water Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Evoqua Water Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Evoqua Water Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Evoqua Water Technologies Corp delen.

Evoqua Water Technologies Corp is gevestigd in Pittsburgh in US. Evoqua Water Technologies telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Ronald Keating is de CEO van Evoqua Water Technologies Corp.

Evoqua Water Technologies Corp

Aandelen Evoqua Water Technologies kopen

Koop Evoqua Water Technologies Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Evoqua Water Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Evoqua Water Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Evoqua Water Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Evoqua Water Technologies.

Evoqua Water Technologies koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $34,79 -1,50%
Handelsvolume 426.457
Openingskoers $35,32
Hoogste koers $35,51
Laagste koers $34,57
Koersbereik $0,94
Ticker AQUA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Evoqua Water Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Evoqua Water Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $34,79 -1,50% 426.457 $35,32 $35,51 $34,57
5 oktober 2022 $35,40 +0,71% 467.625 $35,15 $35,53 $34,91
4 oktober 2022 $35,85 +2,25% 713.893 $35,06 $36,00 $34,86
3 oktober 2022 $34,28 +2,30% 731.426 $33,51 $34,46 $33,51
29 september 2022 $33,95 -2,08% 556.762 $34,67 $34,72 $33,37

Aandelen Evoqua Water Technologies Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Evoqua Water Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Evoqua Water Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Evoqua Water Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Evoqua Water Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Evoqua Water Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Evoqua Water Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Evoqua Water Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Evoqua Water Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Evoqua Water Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Evoqua Water Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Evoqua Water Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Evoqua Water Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Evoqua Water Technologies.

Evoqua Water Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Evoqua Water Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Evoqua Water Technologies Corp?

De CEO van Evoqua Water Technologies Corp is Ronald Keating.

Wat is de actuele Evoqua Water Technologies Corp aandelen koers?

Het Evoqua Water Technologies Corp-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $35,32, de hoogste koers was $35,51 en de laagste koers was $34,57. De slotkoers was $34,79 en is daarmee met 1,72% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Evoqua Water Technologies Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Evoqua Water Technologies Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Evoqua Water Technologies Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Evoqua Water Technologies Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Evoqua Water Technologies Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Evoqua Water Technologies Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Evoqua Water Technologies Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Evoqua Water Technologies Corp stijgen in 2022?

Gaat Evoqua Water Technologies Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Evoqua Water Technologies Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Evoqua Water Technologies Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Evoqua Water Technologies Corp aandelen kopen?

Evoqua Water Technologies Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Evoqua Water Technologies Corp aandelen kopen:

Andere aandelen