Eurocommercial Property Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Eurocommercial Property NV bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Eurocommercial Property, wat de huidige verwachtingen zijn van Eurocommercial Propertyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Eurocommercial Property. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Eurocommercial Property NV delen.

Eurocommercial Property NV is gevestigd in Amsterdam in Netherlands. Eurocommercial Property telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van Eurocommercial Property NV.

Eurocommercial Property NV

Aandelen Eurocommercial Property kopen

Koop Eurocommercial Property NV aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Eurocommercial Property stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Eurocommercial Property  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Eurocommercial Property aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Eurocommercial Property.

Eurocommercial Property koers

Datum 3 oktober 2022
Slotkoers €20,50 +1,38%
Handelsvolume 84.471
Openingskoers €20,22
Hoogste koers €20,56
Laagste koers €19,82
Koersbereik €0,74
Ticker ECMPA
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Eurocommercial Property koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Eurocommercial Property over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
3 oktober 2022 €20,50 +1,38% 84.471 €20,22 €20,56 €19,82
29 september 2022 €18,98 -0,11% 98.225 €19,00 €19,04 €18,40
28 september 2022 €18,79 +2,40% 145.504 €18,35 €18,79 €17,56
27 september 2022 €18,56 -1,80% 85.228 €18,90 €19,18 €18,45
26 september 2022 €19,09 -1,29% 79.448 €19,34 €19,35 €18,90

Aandelen Eurocommercial Property NV koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Eurocommercial Property? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Eurocommercial Property koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Eurocommercial Property te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Eurocommercial Property van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Eurocommercial Property over de laatste 5 handelsdagen

Eurocommercial Property aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Eurocommercial Property koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Eurocommercial Property nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Eurocommercial Property

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Eurocommercial Property koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Eurocommercial Property in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Eurocommercial Property. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Eurocommercial Property.

Eurocommercial Property aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Eurocommercial Property: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Eurocommercial Property NV?

De CEO van Eurocommercial Property NV is .

Wat is de actuele Eurocommercial Property NV aandelen koers?

Het Eurocommercial Property NV-aandeel had op 03-10-2022 een openingskoers van €20,22, de hoogste koers was €20,56 en de laagste koers was €19,82. De slotkoers was €20,50 en is daarmee met 8,01% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Eurocommercial Property NV kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Eurocommercial Property NV te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Eurocommercial Property NV te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Eurocommercial Property NV wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Eurocommercial Property NV koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Eurocommercial Property NV ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Eurocommercial Property NV? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Eurocommercial Property NV stijgen in 2022?

Gaat Eurocommercial Property NV volgend jaar in de prijs omhoog? Eurocommercial Property NV is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Eurocommercial Property NV en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Eurocommercial Property NV aandelen kopen?

Eurocommercial Property NV aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Eurocommercial Property NV aandelen kopen:

Andere aandelen