Ethan Allen Interiors Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ethan Allen Interiors, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ethan Allen Interiors, wat de huidige verwachtingen zijn van Ethan Allen Interiorsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ethan Allen Interiors. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ethan Allen Interiors, Inc. delen.

Ethan Allen Interiors, Inc. is gevestigd in in . Ethan Allen Interiors telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Ethan Allen Interiors, Inc..

Ethan Allen Interiors, Inc.

Aandelen Ethan Allen Interiors kopen

Koop Ethan Allen Interiors, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ethan Allen Interiors stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ethan Allen Interiors  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ethan Allen Interiors aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ethan Allen Interiors.

Ethan Allen Interiors koers

Datum 12 augustus 2021
Slotkoers $26,60 +0,64%
Handelsvolume 281.068
Openingskoers $26,43
Hoogste koers $26,74
Laagste koers $26,02
Koersbereik $0,72
Ticker ETH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ethan Allen Interiors koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ethan Allen Interiors over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
12 augustus 2021 $26,60 +0,64% 281.068 $26,43 $26,74 $26,02
11 augustus 2021 $26,48 +4,33% 403.335 $25,38 $26,67 $25,13
10 augustus 2021 $25,26 +4,60% 700.886 $24,15 $25,88 $24,00
9 augustus 2021 $23,86 +0,72% 381.884 $23,69 $24,15 $23,30
6 augustus 2021 $23,80 -1,65% 383.158 $24,20 $24,63 $23,69

Aandelen Ethan Allen Interiors, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ethan Allen Interiors? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ethan Allen Interiors koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ethan Allen Interiors te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ethan Allen Interiors van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ethan Allen Interiors over de laatste 5 handelsdagen

Ethan Allen Interiors aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ethan Allen Interiors koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ethan Allen Interiors nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ethan Allen Interiors

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ethan Allen Interiors koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ethan Allen Interiors in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ethan Allen Interiors. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ethan Allen Interiors.

Ethan Allen Interiors aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ethan Allen Interiors: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ethan Allen Interiors, Inc.?

De CEO van Ethan Allen Interiors, Inc. is .

Wat is de actuele Ethan Allen Interiors, Inc. aandelen koers?

Het Ethan Allen Interiors, Inc.-aandeel had op 12-08-2021 een openingskoers van $26,43, de hoogste koers was $26,74 en de laagste koers was $26,02. De slotkoers was $26,60 en is daarmee met 0,45% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ethan Allen Interiors, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ethan Allen Interiors, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ethan Allen Interiors, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ethan Allen Interiors, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ethan Allen Interiors, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ethan Allen Interiors, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ethan Allen Interiors, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ethan Allen Interiors, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Ethan Allen Interiors, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Ethan Allen Interiors, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ethan Allen Interiors, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ethan Allen Interiors, Inc. aandelen kopen?

Ethan Allen Interiors, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ethan Allen Interiors, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen