Essential Properties Realty Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Essential Properties Realty Trust Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Essential Properties Realty Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Essential Properties Realty Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Essential Properties Realty Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Essential Properties Realty Trust Inc delen.

Essential Properties Realty Trust Inc is gevestigd in in . Essential Properties Realty Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. is de CEO van Essential Properties Realty Trust Inc.

Essential Properties Realty Trust Inc

Aandelen Essential Properties Realty Trust kopen

Koop Essential Properties Realty Trust Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Essential Properties Realty Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Essential Properties Realty Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Essential Properties Realty Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Essential Properties Realty Trust.

Essential Properties Realty Trust koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $20,07 +1,16%
Handelsvolume 2.035.317
Openingskoers $19,84
Hoogste koers $20,26
Laagste koers $19,76
Koersbereik $0,49
Ticker EPRT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Essential Properties Realty Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Essential Properties Realty Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $20,07 +1,16% 2.035.317 $19,84 $20,26 $19,76
3 oktober 2022 $19,60 0,00% 1.104.107 $19,60 $19,74 $19,11
28 september 2022 $20,37 +0,74% 995.965 $20,22 $20,43 $19,97
27 september 2022 $20,03 -1,72% 798.939 $20,38 $20,44 $19,89
26 september 2022 $20,22 -1,84% 1.138.193 $20,60 $20,74 $20,00

Aandelen Essential Properties Realty Trust Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Essential Properties Realty Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Essential Properties Realty Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Essential Properties Realty Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Essential Properties Realty Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Essential Properties Realty Trust over de laatste 5 handelsdagen

Essential Properties Realty Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Essential Properties Realty Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Essential Properties Realty Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Essential Properties Realty Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Essential Properties Realty Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Essential Properties Realty Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Essential Properties Realty Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Essential Properties Realty Trust.

Essential Properties Realty Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Essential Properties Realty Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Essential Properties Realty Trust Inc?

De CEO van Essential Properties Realty Trust Inc is .

Wat is de actuele Essential Properties Realty Trust Inc aandelen koers?

Het Essential Properties Realty Trust Inc-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $19,84, de hoogste koers was $20,26 en de laagste koers was $19,76. De slotkoers was $20,07 en is daarmee met 2,40% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Essential Properties Realty Trust Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Essential Properties Realty Trust Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Essential Properties Realty Trust Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Essential Properties Realty Trust Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Essential Properties Realty Trust Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Essential Properties Realty Trust Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Essential Properties Realty Trust Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Essential Properties Realty Trust Inc stijgen in 2022?

Gaat Essential Properties Realty Trust Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Essential Properties Realty Trust Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Essential Properties Realty Trust Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Essential Properties Realty Trust Inc aandelen kopen?

Essential Properties Realty Trust Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Essential Properties Realty Trust Inc aandelen kopen:

Andere aandelen