Enova International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Enova International Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Enova International, wat de huidige verwachtingen zijn van Enova Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Enova International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Enova International Inc. delen.

Enova International Inc. is gevestigd in Chicago in US. Enova International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. David Fisher is de CEO van Enova International Inc..

Enova International Inc.

Aandelen Enova International kopen

Koop Enova International Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Enova International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Enova International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Enova International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Enova International.

Enova International koers

Datum 26 september 2022
Slotkoers $29,53 -1,60%
Handelsvolume 196.534
Openingskoers $30,01
Hoogste koers $30,82
Laagste koers $29,28
Koersbereik $1,54
Ticker ENVA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Enova International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Enova International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
26 september 2022 $29,53 -1,60% 196.534 $30,01 $30,82 $29,28
23 september 2022 $30,41 -1,81% 247.237 $30,97 $31,21 $29,90
22 september 2022 $31,50 -2,20% 145.930 $32,21 $32,21 $31,25
21 september 2022 $32,35 -3,40% 168.157 $33,49 $33,52 $32,35
20 september 2022 $33,00 -2,31% 168.644 $33,78 $33,79 $32,84

Aandelen Enova International Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Enova International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Enova International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Enova International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Enova International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Enova International over de laatste 5 handelsdagen

Enova International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Enova International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Enova International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Enova International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Enova International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Enova International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Enova International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Enova International.

Enova International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Enova International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Enova International Inc.?

De CEO van Enova International Inc. is David Fisher.

Wat is de actuele Enova International Inc. aandelen koers?

Het Enova International Inc.-aandeel had op 26-09-2022 een openingskoers van $30,01, de hoogste koers was $30,82 en de laagste koers was $29,28. De slotkoers was $29,53 en is daarmee met 2,89% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Enova International Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Enova International Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Enova International Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Enova International Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Enova International Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Enova International Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Enova International Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Enova International Inc. stijgen in 2022?

Gaat Enova International Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Enova International Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Enova International Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Enova International Inc. aandelen kopen?

Enova International Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Enova International Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen