Enel Chile Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Enel Chile S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Enel Chile, wat de huidige verwachtingen zijn van Enel Chileen hoe de toekomst eruit zal zien voor Enel Chile. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Enel Chile S.A. delen.

Enel Chile S.A. is gevestigd in Santiago in Chile. Enel Chile telt momenteel werknemers en is actief in de sector Utilities. Paolo Pallotti is de CEO van Enel Chile S.A..

Enel Chile S.A.

Aandelen Enel Chile kopen

Koop Enel Chile S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Enel Chile stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Enel Chile  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Enel Chile aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Enel Chile.

Enel Chile koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $1,48 -6,33%
Handelsvolume 550.000
Openingskoers $1,58
Hoogste koers $1,58
Laagste koers $1,45
Koersbereik $0,13
Ticker ENIC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Enel Chile koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Enel Chile over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $1,48 -6,33% 550.000 $1,58 $1,58 $1,45
22 september 2022 $1,62 -1,22% 451.295 $1,64 $1,70 $1,60
21 september 2022 $1,64 -3,53% 439.294 $1,70 $1,73 $1,61
20 september 2022 $1,75 -1,13% 302.088 $1,77 $1,77 $1,68
16 september 2022 $1,72 -0,58% 648.550 $1,73 $1,74 $1,68

Aandelen Enel Chile S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Enel Chile? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Enel Chile koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Enel Chile te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Enel Chile van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Enel Chile over de laatste 5 handelsdagen

Enel Chile aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Enel Chile koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Enel Chile nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Enel Chile

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Enel Chile koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Enel Chile in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Enel Chile. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Enel Chile.

Enel Chile aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Enel Chile: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Enel Chile S.A.?

De CEO van Enel Chile S.A. is Paolo Pallotti.

Wat is de actuele Enel Chile S.A. aandelen koers?

Het Enel Chile S.A.-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $1,58, de hoogste koers was $1,58 en de laagste koers was $1,45. De slotkoers was $1,48 en is daarmee met 8,64% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Enel Chile S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Enel Chile S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Enel Chile S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Enel Chile S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Enel Chile S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Enel Chile S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Enel Chile S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Enel Chile S.A. stijgen in 2022?

Gaat Enel Chile S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Enel Chile S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Enel Chile S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Enel Chile S.A. aandelen kopen?

Enel Chile S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Enel Chile S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen