Ellington Residential Mortgage REIT Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ellington Residential Mortgage REIT bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ellington Residential Mortgage REIT, wat de huidige verwachtingen zijn van Ellington Residential Mortgage REITen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ellington Residential Mortgage REIT. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ellington Residential Mortgage REIT delen.

Ellington Residential Mortgage REIT is gevestigd in Old Greenwich in US. Ellington Residential Mortgage REIT telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Laurence Penn is de CEO van Ellington Residential Mortgage REIT.

Ellington Residential Mortgage REIT

Aandelen Ellington Residential Mortgage REIT kopen

Koop Ellington Residential Mortgage REIT aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ellington Residential Mortgage REIT stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ellington Residential Mortgage REIT  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ellington Residential Mortgage REIT aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ellington Residential Mortgage REIT.

Ellington Residential Mortgage REIT koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $6,31 -0,63%
Handelsvolume 54.123
Openingskoers $6,35
Hoogste koers $6,42
Laagste koers $6,19
Koersbereik $0,23
Ticker EARN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ellington Residential Mortgage REIT koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ellington Residential Mortgage REIT over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $6,31 -0,63% 54.123 $6,35 $6,42 $6,19
5 oktober 2022 $6,38 -4,06% 70.104 $6,65 $6,65 $6,28
4 oktober 2022 $6,70 +10,02% 217.766 $6,09 $6,73 $6,09
3 oktober 2022 $6,00 -3,85% 211.221 $6,24 $6,24 $5,70
28 september 2022 $6,67 +2,77% 90.584 $6,49 $6,70 $6,38

Aandelen Ellington Residential Mortgage REIT koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ellington Residential Mortgage REIT? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ellington Residential Mortgage REIT koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ellington Residential Mortgage REIT te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ellington Residential Mortgage REIT van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ellington Residential Mortgage REIT over de laatste 5 handelsdagen

Ellington Residential Mortgage REIT aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ellington Residential Mortgage REIT koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ellington Residential Mortgage REIT nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ellington Residential Mortgage REIT

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ellington Residential Mortgage REIT koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ellington Residential Mortgage REIT in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ellington Residential Mortgage REIT. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ellington Residential Mortgage REIT.

Ellington Residential Mortgage REIT aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ellington Residential Mortgage REIT: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ellington Residential Mortgage REIT?

De CEO van Ellington Residential Mortgage REIT is Laurence Penn.

Wat is de actuele Ellington Residential Mortgage REIT aandelen koers?

Het Ellington Residential Mortgage REIT-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $6,35, de hoogste koers was $6,42 en de laagste koers was $6,19. De slotkoers was $6,31 en is daarmee met 1,10% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ellington Residential Mortgage REIT kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ellington Residential Mortgage REIT te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ellington Residential Mortgage REIT te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ellington Residential Mortgage REIT wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ellington Residential Mortgage REIT koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ellington Residential Mortgage REIT ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ellington Residential Mortgage REIT? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ellington Residential Mortgage REIT stijgen in 2022?

Gaat Ellington Residential Mortgage REIT volgend jaar in de prijs omhoog? Ellington Residential Mortgage REIT is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ellington Residential Mortgage REIT en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ellington Residential Mortgage REIT aandelen kopen?

Ellington Residential Mortgage REIT aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ellington Residential Mortgage REIT aandelen kopen:

Andere aandelen