Elevate Credit Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Elevate Credit Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Elevate Credit, wat de huidige verwachtingen zijn van Elevate Crediten hoe de toekomst eruit zal zien voor Elevate Credit. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Elevate Credit Inc delen.

Elevate Credit Inc is gevestigd in Fort Worth in US. Elevate Credit telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Jason Harvison is de CEO van Elevate Credit Inc.

Elevate Credit Inc

Aandelen Elevate Credit kopen

Koop Elevate Credit Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Elevate Credit stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Elevate Credit  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Elevate Credit aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Elevate Credit.

Elevate Credit koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $1,83 0,00%
Handelsvolume 273.354
Openingskoers $1,83
Hoogste koers $1,84
Laagste koers $1,83
Koersbereik $0,02
Ticker ELVT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Elevate Credit koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Elevate Credit over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $1,83 0,00% 273.354 $1,83 $1,84 $1,83
1 december 2022 $1,82 -0,55% 484.058 $1,83 $1,84 $1,82
30 november 2022 $1,82 -1,09% 496.192 $1,84 $1,85 $1,82
29 november 2022 $1,83 -0,54% 340.501 $1,84 $1,84 $1,83
28 november 2022 $1,83 -0,54% 569.479 $1,84 $1,84 $1,82

Aandelen Elevate Credit Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Elevate Credit? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Elevate Credit koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Elevate Credit te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Elevate Credit van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Elevate Credit over de laatste 5 handelsdagen

Elevate Credit aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Elevate Credit koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Elevate Credit nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Elevate Credit

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Elevate Credit koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Elevate Credit in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Elevate Credit. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Elevate Credit.

Elevate Credit aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Elevate Credit: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Elevate Credit Inc?

De CEO van Elevate Credit Inc is Jason Harvison.

Wat is de actuele Elevate Credit Inc aandelen koers?

Het Elevate Credit Inc-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $1,83, de hoogste koers was $1,84 en de laagste koers was $1,83. De slotkoers was $1,83 en is daarmee met 0,55% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Elevate Credit Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Elevate Credit Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Elevate Credit Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Elevate Credit Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Elevate Credit Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Elevate Credit Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Elevate Credit Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Elevate Credit Inc stijgen in 2022?

Gaat Elevate Credit Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Elevate Credit Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Elevate Credit Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Elevate Credit Inc aandelen kopen?

Elevate Credit Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Elevate Credit Inc aandelen kopen:

Andere aandelen