Element Solutions Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Element Solutions Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Element Solutions, wat de huidige verwachtingen zijn van Element Solutionsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Element Solutions. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Element Solutions Inc delen.

Element Solutions Inc is gevestigd in Fort Lauderdale in US. Element Solutions telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Ben Gliklich is de CEO van Element Solutions Inc.

Element Solutions Inc

Aandelen Element Solutions kopen

Koop Element Solutions Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Element Solutions stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Element Solutions  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Element Solutions aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Element Solutions.

Element Solutions koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $17,77 +2,78%
Handelsvolume 1.179.822
Openingskoers $17,29
Hoogste koers $17,87
Laagste koers $17,29
Koersbereik $0,57
Ticker ESI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Element Solutions koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Element Solutions over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $17,77 +2,78% 1.179.822 $17,29 $17,87 $17,29
3 oktober 2022 $16,95 +2,11% 897.102 $16,60 $17,07 $16,49
29 september 2022 $16,36 -1,62% 1.785.847 $16,63 $16,76 $16,07
28 september 2022 $16,93 +2,67% 1.412.928 $16,49 $17,07 $16,31
27 september 2022 $16,52 -2,82% 1.315.108 $17,00 $17,06 $16,46

Aandelen Element Solutions Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Element Solutions? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Element Solutions koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Element Solutions te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Element Solutions van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Element Solutions over de laatste 5 handelsdagen

Element Solutions aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Element Solutions koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Element Solutions nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Element Solutions

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Element Solutions koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Element Solutions in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Element Solutions. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Element Solutions.

Element Solutions aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Element Solutions: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Element Solutions Inc?

De CEO van Element Solutions Inc is Ben Gliklich.

Wat is de actuele Element Solutions Inc aandelen koers?

Het Element Solutions Inc-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $17,29, de hoogste koers was $17,87 en de laagste koers was $17,29. De slotkoers was $17,77 en is daarmee met 4,84% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Element Solutions Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Element Solutions Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Element Solutions Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Element Solutions Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Element Solutions Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Element Solutions Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Element Solutions Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Element Solutions Inc stijgen in 2022?

Gaat Element Solutions Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Element Solutions Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Element Solutions Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Element Solutions Inc aandelen kopen?

Element Solutions Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Element Solutions Inc aandelen kopen:

Andere aandelen