Elanco Animal Health Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Elanco Animal Health Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Elanco Animal Health, wat de huidige verwachtingen zijn van Elanco Animal Healthen hoe de toekomst eruit zal zien voor Elanco Animal Health. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Elanco Animal Health Inc delen.

Elanco Animal Health Inc is gevestigd in Indianapolis in US. Elanco Animal Health telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Elanco Animal Health Inc.

Elanco Animal Health Inc

Aandelen Elanco Animal Health kopen

Koop Elanco Animal Health Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Elanco Animal Health stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Elanco Animal Health  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Elanco Animal Health aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Elanco Animal Health.

Elanco Animal Health koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $12,55 -0,16%
Handelsvolume 3.814.199
Openingskoers $12,57
Hoogste koers $12,93
Laagste koers $12,46
Koersbereik $0,47
Ticker ELAN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Elanco Animal Health koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Elanco Animal Health over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $12,55 -0,16% 3.814.199 $12,57 $12,93 $12,46
7 december 2022 $12,57 0,00% 3.850.743 $12,57 $12,72 $12,36
6 december 2022 $12,57 -1,33% 4.343.021 $12,74 $12,94 $12,51
5 december 2022 $12,85 -1,46% 3.238.842 $13,04 $13,05 $12,69
2 december 2022 $13,20 +1,38% 4.903.106 $13,02 $13,28 $12,78

Aandelen Elanco Animal Health Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Elanco Animal Health? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Elanco Animal Health koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Elanco Animal Health te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Elanco Animal Health van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Elanco Animal Health over de laatste 5 handelsdagen

Elanco Animal Health aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Elanco Animal Health koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Elanco Animal Health nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Elanco Animal Health

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Elanco Animal Health koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Elanco Animal Health in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Elanco Animal Health. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Elanco Animal Health.

Elanco Animal Health aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Elanco Animal Health: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Elanco Animal Health Inc?

De CEO van Elanco Animal Health Inc is .

Wat is de actuele Elanco Animal Health Inc aandelen koers?

Het Elanco Animal Health Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $12,57, de hoogste koers was $12,93 en de laagste koers was $12,46. De slotkoers was $12,55 en is daarmee met 0,16% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Elanco Animal Health Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Elanco Animal Health Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Elanco Animal Health Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Elanco Animal Health Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Elanco Animal Health Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Elanco Animal Health Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Elanco Animal Health Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Elanco Animal Health Inc stijgen in 2022?

Gaat Elanco Animal Health Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Elanco Animal Health Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Elanco Animal Health Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Elanco Animal Health Inc aandelen kopen?

Elanco Animal Health Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Elanco Animal Health Inc aandelen kopen:

Andere aandelen