Edison International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Edison International bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Edison International, wat de huidige verwachtingen zijn van Edison Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Edison International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Edison International delen.

Edison International is gevestigd in Rosemead in US. Edison International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Utilities. Pedro Pizarro is de CEO van Edison International.

Edison International

Aandelen Edison International kopen

Koop Edison International aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Edison International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Edison International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Edison International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Edison International.

Edison International koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $61,31 -1,35%
Handelsvolume 4.032.030
Openingskoers $62,15
Hoogste koers $62,32
Laagste koers $61,07
Koersbereik $1,25
Ticker EIX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Edison International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Edison International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $61,31 -1,35% 4.032.030 $62,15 $62,32 $61,07
27 september 2022 $61,37 -3,34% 2.249.353 $63,49 $64,07 $61,29
26 september 2022 $63,17 -2,46% 1.742.097 $64,76 $64,92 $62,52
23 september 2022 $64,86 -0,22% 1.341.486 $65,00 $65,14 $63,46
22 september 2022 $65,80 -0,60% 1.509.805 $66,20 $66,58 $65,51

Aandelen Edison International koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Edison International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Edison International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Edison International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Edison International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Edison International over de laatste 5 handelsdagen

Edison International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Edison International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Edison International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Edison International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Edison International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Edison International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Edison International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Edison International.

Edison International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Edison International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Edison International?

De CEO van Edison International is Pedro Pizarro.

Wat is de actuele Edison International aandelen koers?

Het Edison International-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $62,15, de hoogste koers was $62,32 en de laagste koers was $61,07. De slotkoers was $61,31 en is daarmee met 0,10% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Edison International kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Edison International te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Edison International te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Edison International wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Edison International koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Edison International ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Edison International? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Edison International stijgen in 2022?

Gaat Edison International volgend jaar in de prijs omhoog? Edison International is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Edison International en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Edison International aandelen kopen?

Edison International aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Edison International aandelen kopen:

Andere aandelen