Eastman Kodak Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Eastman Kodak Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Eastman Kodak, wat de huidige verwachtingen zijn van Eastman Kodaken hoe de toekomst eruit zal zien voor Eastman Kodak. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Eastman Kodak Co. delen.

Eastman Kodak Co. is gevestigd in Rochester in US. Eastman Kodak telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Eastman Kodak Co..

Eastman Kodak Co.

Aandelen Eastman Kodak kopen

Koop Eastman Kodak Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Eastman Kodak stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Eastman Kodak  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Eastman Kodak aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Eastman Kodak.

Eastman Kodak koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $4,84 +0,41%
Handelsvolume 616.399
Openingskoers $4,82
Hoogste koers $4,85
Laagste koers $4,65
Koersbereik $0,21
Ticker KODK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Eastman Kodak koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Eastman Kodak over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $4,84 +0,41% 616.399 $4,82 $4,85 $4,65
22 september 2022 $4,90 -1,80% 499.872 $4,99 $5,01 $4,81
21 september 2022 $4,95 -2,94% 541.484 $5,10 $5,16 $4,94
20 september 2022 $5,06 -0,98% 318.060 $5,11 $5,14 $5,01
16 september 2022 $5,22 +0,19% 567.967 $5,21 $5,24 $5,08

Aandelen Eastman Kodak Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Eastman Kodak? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Eastman Kodak koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Eastman Kodak te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Eastman Kodak van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Eastman Kodak over de laatste 5 handelsdagen

Eastman Kodak aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Eastman Kodak koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Eastman Kodak nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Eastman Kodak

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Eastman Kodak koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Eastman Kodak in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Eastman Kodak. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Eastman Kodak.

Eastman Kodak aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Eastman Kodak: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Eastman Kodak Co.?

De CEO van Eastman Kodak Co. is .

Wat is de actuele Eastman Kodak Co. aandelen koers?

Het Eastman Kodak Co.-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $4,82, de hoogste koers was $4,85 en de laagste koers was $4,65. De slotkoers was $4,84 en is daarmee met 1,22% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Eastman Kodak Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Eastman Kodak Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Eastman Kodak Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Eastman Kodak Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Eastman Kodak Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Eastman Kodak Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Eastman Kodak Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Eastman Kodak Co. stijgen in 2022?

Gaat Eastman Kodak Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Eastman Kodak Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Eastman Kodak Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Eastman Kodak Co. aandelen kopen?

Eastman Kodak Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Eastman Kodak Co. aandelen kopen:

Andere aandelen