Eagle Point Credit Company Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Eagle Point Credit Company Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Eagle Point Credit Company, wat de huidige verwachtingen zijn van Eagle Point Credit Companyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Eagle Point Credit Company. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Eagle Point Credit Company Inc delen.

Eagle Point Credit Company Inc is gevestigd in Greenwich in US. Eagle Point Credit Company telt momenteel werknemers en is actief in de sector . Thomas Majewski is de CEO van Eagle Point Credit Company Inc.

Eagle Point Credit Company Inc

Aandelen Eagle Point Credit Company kopen

Koop Eagle Point Credit Company Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Eagle Point Credit Company stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Eagle Point Credit Company  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Eagle Point Credit Company aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Eagle Point Credit Company.

Eagle Point Credit Company koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $10,90 -1,18%
Handelsvolume 947.638
Openingskoers $11,03
Hoogste koers $11,13
Laagste koers $10,70
Koersbereik $0,43
Ticker ECC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Eagle Point Credit Company koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Eagle Point Credit Company over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $10,90 -1,18% 947.638 $11,03 $11,13 $10,70
22 september 2022 $11,17 -2,53% 552.416 $11,46 $11,51 $11,08
21 september 2022 $11,46 +0,09% 135.744 $11,45 $11,52 $11,31
20 september 2022 $11,38 +0,89% 188.088 $11,28 $11,45 $11,21
16 september 2022 $11,22 -1,58% 369.146 $11,40 $11,45 $11,18

Aandelen Eagle Point Credit Company Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Eagle Point Credit Company? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Eagle Point Credit Company koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Eagle Point Credit Company te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Eagle Point Credit Company van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Eagle Point Credit Company over de laatste 5 handelsdagen

Eagle Point Credit Company aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Eagle Point Credit Company koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Eagle Point Credit Company nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Eagle Point Credit Company

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Eagle Point Credit Company koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Eagle Point Credit Company in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Eagle Point Credit Company. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Eagle Point Credit Company.

Eagle Point Credit Company aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Eagle Point Credit Company: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Eagle Point Credit Company Inc?

De CEO van Eagle Point Credit Company Inc is Thomas Majewski.

Wat is de actuele Eagle Point Credit Company Inc aandelen koers?

Het Eagle Point Credit Company Inc-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $11,03, de hoogste koers was $11,13 en de laagste koers was $10,70. De slotkoers was $10,90 en is daarmee met 2,42% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Eagle Point Credit Company Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Eagle Point Credit Company Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Eagle Point Credit Company Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Eagle Point Credit Company Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Eagle Point Credit Company Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Eagle Point Credit Company Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Eagle Point Credit Company Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Eagle Point Credit Company Inc stijgen in 2022?

Gaat Eagle Point Credit Company Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Eagle Point Credit Company Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Eagle Point Credit Company Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Eagle Point Credit Company Inc aandelen kopen?

Eagle Point Credit Company Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Eagle Point Credit Company Inc aandelen kopen:

Andere aandelen