DRDGold Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel DRDGold Ltd. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van DRDGold, wat de huidige verwachtingen zijn van DRDGolden hoe de toekomst eruit zal zien voor DRDGold. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over DRDGold Ltd. delen.

DRDGold Ltd. is gevestigd in Parktown in South Africa. DRDGold telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Daniel Pretorius is de CEO van DRDGold Ltd..

DRDGold Ltd.

Aandelen DRDGold kopen

Koop DRDGold Ltd. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de DRDGold stock koers van de afgelopen periode. Aandeel DRDGold  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de DRDGold aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van DRDGold.

DRDGold koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $5,60 -3,11%
Handelsvolume 369.256
Openingskoers $5,78
Hoogste koers $5,89
Laagste koers $5,52
Koersbereik $0,37
Ticker DRD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de DRDGold koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen DRDGold over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $5,60 -3,11% 369.256 $5,78 $5,89 $5,52
3 oktober 2022 $5,58 -0,53% 218.086 $5,61 $5,74 $5,49
29 september 2022 $5,34 +3,29% 197.862 $5,17 $5,35 $5,15
28 september 2022 $5,11 +3,23% 240.960 $4,95 $5,15 $4,91
27 september 2022 $4,81 -1,43% 172.590 $4,88 $4,97 $4,76

Aandelen DRDGold Ltd. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van DRDGold? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de DRDGold koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van DRDGold te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van DRDGold van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel DRDGold over de laatste 5 handelsdagen

DRDGold aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de DRDGold koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende DRDGold nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van DRDGold

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun DRDGold koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van DRDGold in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor DRDGold. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van DRDGold.

DRDGold aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

DRDGold: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van DRDGold Ltd.?

De CEO van DRDGold Ltd. is Daniel Pretorius.

Wat is de actuele DRDGold Ltd. aandelen koers?

Het DRDGold Ltd.-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $5,78, de hoogste koers was $5,89 en de laagste koers was $5,52. De slotkoers was $5,60 en is daarmee met 0,36% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om DRDGold Ltd. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om DRDGold Ltd. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van DRDGold Ltd. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. DRDGold Ltd. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de DRDGold Ltd. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor DRDGold Ltd. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van DRDGold Ltd.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van DRDGold Ltd. stijgen in 2022?

Gaat DRDGold Ltd. volgend jaar in de prijs omhoog? DRDGold Ltd. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van DRDGold Ltd. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog DRDGold Ltd. aandelen kopen?

DRDGold Ltd. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je DRDGold Ltd. aandelen kopen:

Andere aandelen