Douglas Dynamics Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Douglas Dynamics Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Douglas Dynamics, wat de huidige verwachtingen zijn van Douglas Dynamicsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Douglas Dynamics. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Douglas Dynamics Inc delen.

Douglas Dynamics Inc is gevestigd in Milwaukee in US. Douglas Dynamics telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Robert McCormick is de CEO van Douglas Dynamics Inc.

Douglas Dynamics Inc

Aandelen Douglas Dynamics kopen

Koop Douglas Dynamics Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Douglas Dynamics stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Douglas Dynamics  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Douglas Dynamics aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Douglas Dynamics.

Douglas Dynamics koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $37,55 0,00%
Handelsvolume 50.292
Openingskoers $37,55
Hoogste koers $37,82
Laagste koers $37,06
Koersbereik $0,76
Ticker PLOW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Douglas Dynamics koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Douglas Dynamics over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $37,55 0,00% 50.292 $37,55 $37,82 $37,06
7 december 2022 $37,48 -1,68% 35.963 $38,12 $38,16 $37,46
6 december 2022 $38,24 -0,78% 63.669 $38,54 $38,77 $37,86
5 december 2022 $38,55 -0,57% 39.011 $38,77 $38,78 $38,28
2 december 2022 $39,11 +1,48% 77.285 $38,54 $39,27 $38,54

Aandelen Douglas Dynamics Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Douglas Dynamics? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Douglas Dynamics koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Douglas Dynamics te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Douglas Dynamics van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Douglas Dynamics over de laatste 5 handelsdagen

Douglas Dynamics aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Douglas Dynamics koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Douglas Dynamics nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Douglas Dynamics

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Douglas Dynamics koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Douglas Dynamics in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Douglas Dynamics. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Douglas Dynamics.

Douglas Dynamics aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Douglas Dynamics: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Douglas Dynamics Inc?

De CEO van Douglas Dynamics Inc is Robert McCormick.

Wat is de actuele Douglas Dynamics Inc aandelen koers?

Het Douglas Dynamics Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $37,55, de hoogste koers was $37,82 en de laagste koers was $37,06. De slotkoers was $37,55 en is daarmee met 0,19% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Douglas Dynamics Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Douglas Dynamics Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Douglas Dynamics Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Douglas Dynamics Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Douglas Dynamics Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Douglas Dynamics Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Douglas Dynamics Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Douglas Dynamics Inc stijgen in 2022?

Gaat Douglas Dynamics Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Douglas Dynamics Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Douglas Dynamics Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Douglas Dynamics Inc aandelen kopen?

Douglas Dynamics Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Douglas Dynamics Inc aandelen kopen:

Andere aandelen