Dine Brands Global Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Dine Brands Global Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Dine Brands Global, wat de huidige verwachtingen zijn van Dine Brands Globalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Dine Brands Global. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Dine Brands Global Inc delen.

Dine Brands Global Inc is gevestigd in Glendale in US. Dine Brands Global telt momenteel 3.560 werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Stephen Joyce is de CEO van Dine Brands Global Inc.

Dine Brands Global Inc

Aandelen Dine Brands Global kopen

Koop Dine Brands Global Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Dine Brands Global stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Dine Brands Global  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Dine Brands Global aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Dine Brands Global.

Dine Brands Global koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $69,62 +1,50%
Handelsvolume 193.080
Openingskoers $68,59
Hoogste koers $70,25
Laagste koers $68,59
Koersbereik $1,66
Ticker DIN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Dine Brands Global koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Dine Brands Global over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $69,62 +1,50% 193.080 $68,59 $70,25 $68,59
7 december 2022 $68,16 +0,90% 178.134 $67,55 $68,79 $67,15
6 december 2022 $67,83 -2,91% 235.109 $69,86 $70,43 $67,69
5 december 2022 $70,01 -3,35% 174.466 $72,44 $72,64 $69,76
2 december 2022 $72,95 -0,31% 164.328 $73,18 $73,67 $71,97

Aandelen Dine Brands Global Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Dine Brands Global? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Dine Brands Global koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Dine Brands Global te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Dine Brands Global van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Dine Brands Global over de laatste 5 handelsdagen

Dine Brands Global aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Dine Brands Global koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Dine Brands Global nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Dine Brands Global

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Dine Brands Global koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Dine Brands Global in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Dine Brands Global. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Dine Brands Global.

Dine Brands Global aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Dine Brands Global: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Dine Brands Global Inc?

De CEO van Dine Brands Global Inc is Stephen Joyce.

Wat is de actuele Dine Brands Global Inc aandelen koers?

Het Dine Brands Global Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $68,59, de hoogste koers was $70,25 en de laagste koers was $68,59. De slotkoers was $69,62 en is daarmee met 2,14% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Dine Brands Global Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Dine Brands Global Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Dine Brands Global Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Dine Brands Global Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Dine Brands Global Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Dine Brands Global Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Dine Brands Global Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Dine Brands Global Inc stijgen in 2022?

Gaat Dine Brands Global Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Dine Brands Global Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Dine Brands Global Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Dine Brands Global Inc aandelen kopen?

Dine Brands Global Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Dine Brands Global Inc aandelen kopen:

Andere aandelen