Diamondrock Hospitality Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Diamondrock Hospitality Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Diamondrock Hospitality, wat de huidige verwachtingen zijn van Diamondrock Hospitalityen hoe de toekomst eruit zal zien voor Diamondrock Hospitality. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Diamondrock Hospitality Co. delen.

Diamondrock Hospitality Co. is gevestigd in Bethesda in US. Diamondrock Hospitality telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Mark Brugger is de CEO van Diamondrock Hospitality Co..

Diamondrock Hospitality Co.

Aandelen Diamondrock Hospitality kopen

Koop Diamondrock Hospitality Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Diamondrock Hospitality stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Diamondrock Hospitality  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Diamondrock Hospitality aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Diamondrock Hospitality.

Diamondrock Hospitality koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $9,06 +0,67%
Handelsvolume 1.931.618
Openingskoers $9,00
Hoogste koers $9,16
Laagste koers $8,97
Koersbereik $0,19
Ticker DRH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Diamondrock Hospitality koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Diamondrock Hospitality over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $9,06 +0,67% 1.931.618 $9,00 $9,16 $8,97
7 december 2022 $8,88 +1,83% 1.841.657 $8,72 $8,97 $8,71
6 december 2022 $8,81 -0,56% 1.016.861 $8,86 $8,98 $8,74
5 december 2022 $8,91 -2,52% 981.503 $9,14 $9,23 $8,91
2 december 2022 $9,25 +0,43% 855.746 $9,21 $9,34 $9,21

Aandelen Diamondrock Hospitality Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Diamondrock Hospitality? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Diamondrock Hospitality koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Diamondrock Hospitality te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Diamondrock Hospitality van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Diamondrock Hospitality over de laatste 5 handelsdagen

Diamondrock Hospitality aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Diamondrock Hospitality koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Diamondrock Hospitality nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Diamondrock Hospitality

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Diamondrock Hospitality koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Diamondrock Hospitality in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Diamondrock Hospitality. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Diamondrock Hospitality.

Diamondrock Hospitality aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Diamondrock Hospitality: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Diamondrock Hospitality Co.?

De CEO van Diamondrock Hospitality Co. is Mark Brugger.

Wat is de actuele Diamondrock Hospitality Co. aandelen koers?

Het Diamondrock Hospitality Co.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $9,00, de hoogste koers was $9,16 en de laagste koers was $8,97. De slotkoers was $9,06 en is daarmee met 2,03% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Diamondrock Hospitality Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Diamondrock Hospitality Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Diamondrock Hospitality Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Diamondrock Hospitality Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Diamondrock Hospitality Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Diamondrock Hospitality Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Diamondrock Hospitality Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Diamondrock Hospitality Co. stijgen in 2022?

Gaat Diamondrock Hospitality Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Diamondrock Hospitality Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Diamondrock Hospitality Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Diamondrock Hospitality Co. aandelen kopen?

Diamondrock Hospitality Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Diamondrock Hospitality Co. aandelen kopen:

Andere aandelen