Diamond S Shipping Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Diamond S Shipping Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Diamond S Shipping, wat de huidige verwachtingen zijn van Diamond S Shippingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Diamond S Shipping. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Diamond S Shipping Inc delen.

Diamond S Shipping Inc is gevestigd in Greenwich in US. Diamond S Shipping telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. is de CEO van Diamond S Shipping Inc.

Diamond S Shipping Inc

Aandelen Diamond S Shipping kopen

Koop Diamond S Shipping Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Diamond S Shipping stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Diamond S Shipping  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Diamond S Shipping aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Diamond S Shipping.

Diamond S Shipping koers

Datum 15 juli 2021
Slotkoers $9,69 +2,11%
Handelsvolume 666.574
Openingskoers $9,49
Hoogste koers $9,70
Laagste koers $9,32
Koersbereik $0,38
Ticker DSSI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Diamond S Shipping koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Diamond S Shipping over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
15 juli 2021 $9,69 +2,11% 666.574 $9,49 $9,70 $9,32
14 juli 2021 $9,50 -0,63% 80.361 $9,56 $9,83 $9,38
13 juli 2021 $9,53 -3,54% 213.031 $9,88 $9,88 $9,41
12 juli 2021 $9,90 +1,02% 286.375 $9,80 $9,94 $9,67
9 juli 2021 $9,92 +0,20% 254.110 $9,90 $10,11 $9,81

Aandelen Diamond S Shipping Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Diamond S Shipping? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Diamond S Shipping koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Diamond S Shipping te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Diamond S Shipping van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Diamond S Shipping over de laatste 5 handelsdagen

Diamond S Shipping aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Diamond S Shipping koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Diamond S Shipping nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Diamond S Shipping

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Diamond S Shipping koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Diamond S Shipping in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Diamond S Shipping. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Diamond S Shipping.

Diamond S Shipping aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Diamond S Shipping: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Diamond S Shipping Inc?

De CEO van Diamond S Shipping Inc is .

Wat is de actuele Diamond S Shipping Inc aandelen koers?

Het Diamond S Shipping Inc-aandeel had op 15-07-2021 een openingskoers van $9,49, de hoogste koers was $9,70 en de laagste koers was $9,32. De slotkoers was $9,69 en is daarmee met 2,00% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Diamond S Shipping Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Diamond S Shipping Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Diamond S Shipping Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Diamond S Shipping Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Diamond S Shipping Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Diamond S Shipping Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Diamond S Shipping Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Diamond S Shipping Inc stijgen in 2022?

Gaat Diamond S Shipping Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Diamond S Shipping Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Diamond S Shipping Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Diamond S Shipping Inc aandelen kopen?

Diamond S Shipping Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Diamond S Shipping Inc aandelen kopen:

Andere aandelen