DHT Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel DHT Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van DHT Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van DHT Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor DHT Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over DHT Holdings Inc delen.

DHT Holdings Inc is gevestigd in 2 Church Street in Bermuda. DHT Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. is de CEO van DHT Holdings Inc.

DHT Holdings Inc

Aandelen DHT Holdings kopen

Koop DHT Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de DHT Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel DHT Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de DHT Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van DHT Holdings.

DHT Holdings koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $9,83 -4,84%
Handelsvolume 2.693.224
Openingskoers $10,33
Hoogste koers $10,42
Laagste koers $9,75
Koersbereik $0,66
Ticker DHT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de DHT Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen DHT Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $9,83 -4,84% 2.693.224 $10,33 $10,42 $9,75
2 december 2022 $10,22 +5,47% 2.695.959 $9,69 $10,23 $9,61
1 december 2022 $9,77 -3,08% 2.072.309 $10,08 $10,15 $9,75
30 november 2022 $10,13 +1,30% 2.667.684 $10,00 $10,14 $9,87
29 november 2022 $9,87 0,00% 2.170.444 $9,87 $10,25 $9,80

Aandelen DHT Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van DHT Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de DHT Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van DHT Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van DHT Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel DHT Holdings over de laatste 5 handelsdagen

DHT Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de DHT Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende DHT Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van DHT Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun DHT Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van DHT Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor DHT Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van DHT Holdings.

DHT Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

DHT Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van DHT Holdings Inc?

De CEO van DHT Holdings Inc is .

Wat is de actuele DHT Holdings Inc aandelen koers?

Het DHT Holdings Inc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $10,33, de hoogste koers was $10,42 en de laagste koers was $9,75. De slotkoers was $9,83 en is daarmee met 3,82% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om DHT Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om DHT Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van DHT Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. DHT Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de DHT Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor DHT Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van DHT Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van DHT Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat DHT Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? DHT Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van DHT Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog DHT Holdings Inc aandelen kopen?

DHT Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je DHT Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen