Delek US Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Delek US Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Delek US Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Delek US Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Delek US Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Delek US Holdings Inc delen.

Delek US Holdings Inc is gevestigd in Brentwood in US. Delek US Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Ezra Yemin is de CEO van Delek US Holdings Inc.

Delek US Holdings Inc

Aandelen Delek US Holdings kopen

Koop Delek US Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Delek US Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Delek US Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Delek US Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Delek US Holdings.

Delek US Holdings koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $26,02 -4,27%
Handelsvolume 1.290.916
Openingskoers $27,18
Hoogste koers $27,26
Laagste koers $25,88
Koersbereik $1,38
Ticker DK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Delek US Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Delek US Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $26,02 -4,27% 1.290.916 $27,18 $27,26 $25,88
7 december 2022 $26,53 -1,27% 975.973 $26,87 $27,01 $25,95
6 december 2022 $26,92 -0,48% 1.080.680 $27,05 $27,94 $26,55
5 december 2022 $27,29 -6,54% 1.540.885 $29,20 $29,51 $27,18
2 december 2022 $28,93 -1,93% 1.302.215 $29,50 $30,03 $28,88

Aandelen Delek US Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Delek US Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Delek US Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Delek US Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Delek US Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Delek US Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Delek US Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Delek US Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Delek US Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Delek US Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Delek US Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Delek US Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Delek US Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Delek US Holdings.

Delek US Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Delek US Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Delek US Holdings Inc?

De CEO van Delek US Holdings Inc is Ezra Yemin.

Wat is de actuele Delek US Holdings Inc aandelen koers?

Het Delek US Holdings Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $27,18, de hoogste koers was $27,26 en de laagste koers was $25,88. De slotkoers was $26,02 en is daarmee met 1,92% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Delek US Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Delek US Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Delek US Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Delek US Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Delek US Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Delek US Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Delek US Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Delek US Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Delek US Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Delek US Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Delek US Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Delek US Holdings Inc aandelen kopen?

Delek US Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Delek US Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen