CURO Group Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel CURO Group Holdings Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van CURO Group Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van CURO Group Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor CURO Group Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over CURO Group Holdings Corp delen.

CURO Group Holdings Corp is gevestigd in Wichita in US. CURO Group Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Donald Gayhardt is de CEO van CURO Group Holdings Corp.

CURO Group Holdings Corp

Aandelen CURO Group Holdings kopen

Koop CURO Group Holdings Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de CURO Group Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel CURO Group Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de CURO Group Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van CURO Group Holdings.

CURO Group Holdings koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $4,51 -2,17%
Handelsvolume 52.577
Openingskoers $4,61
Hoogste koers $4,77
Laagste koers $4,51
Koersbereik $0,26
Ticker CURO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de CURO Group Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen CURO Group Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $4,51 -2,17% 52.577 $4,61 $4,77 $4,51
27 september 2022 $4,53 -4,03% 84.582 $4,72 $4,84 $4,53
26 september 2022 $4,63 -8,32% 177.490 $5,05 $5,24 $4,58
23 september 2022 $5,03 -4,73% 131.238 $5,28 $5,30 $4,90
22 september 2022 $5,30 -3,81% 73.624 $5,51 $5,51 $5,22

Aandelen CURO Group Holdings Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van CURO Group Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de CURO Group Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van CURO Group Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van CURO Group Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel CURO Group Holdings over de laatste 5 handelsdagen

CURO Group Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de CURO Group Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende CURO Group Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van CURO Group Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun CURO Group Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van CURO Group Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor CURO Group Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van CURO Group Holdings.

CURO Group Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

CURO Group Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van CURO Group Holdings Corp?

De CEO van CURO Group Holdings Corp is Donald Gayhardt.

Wat is de actuele CURO Group Holdings Corp aandelen koers?

Het CURO Group Holdings Corp-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $4,61, de hoogste koers was $4,77 en de laagste koers was $4,51. De slotkoers was $4,51 en is daarmee met 0,44% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om CURO Group Holdings Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om CURO Group Holdings Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van CURO Group Holdings Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. CURO Group Holdings Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de CURO Group Holdings Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor CURO Group Holdings Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van CURO Group Holdings Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van CURO Group Holdings Corp stijgen in 2022?

Gaat CURO Group Holdings Corp volgend jaar in de prijs omhoog? CURO Group Holdings Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van CURO Group Holdings Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog CURO Group Holdings Corp aandelen kopen?

CURO Group Holdings Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je CURO Group Holdings Corp aandelen kopen:

Andere aandelen