Culp Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Culp Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Culp, wat de huidige verwachtingen zijn van Culpen hoe de toekomst eruit zal zien voor Culp. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Culp Inc. delen.

Culp Inc. is gevestigd in High Point in US. Culp telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Robert Culp is de CEO van Culp Inc..

Culp Inc.

Aandelen Culp kopen

Koop Culp Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Culp stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Culp  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Culp aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Culp.

Culp koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $5,13 -3,21%
Handelsvolume 2.858
Openingskoers $5,30
Hoogste koers $5,30
Laagste koers $5,13
Koersbereik $0,17
Ticker CULP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Culp koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Culp over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $5,13 -3,21% 2.858 $5,30 $5,30 $5,13
23 november 2022 $5,31 -0,38% 52.182 $5,33 $5,45 $5,00
22 november 2022 $5,44 +3,82% 118.574 $5,24 $5,45 $5,20
21 november 2022 $5,28 +1,93% 8.867 $5,18 $5,30 $5,10
18 november 2022 $5,18 0,00% 3.390 $5,18 $5,19 $5,13

Aandelen Culp Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Culp? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Culp koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Culp te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Culp van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Culp over de laatste 5 handelsdagen

Culp aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Culp koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Culp nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Culp

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Culp koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Culp in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Culp. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Culp.

Culp aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Culp: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Culp Inc.?

De CEO van Culp Inc. is Robert Culp.

Wat is de actuele Culp Inc. aandelen koers?

Het Culp Inc.-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $5,30, de hoogste koers was $5,30 en de laagste koers was $5,13. De slotkoers was $5,13 en is daarmee met 3,39% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Culp Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Culp Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Culp Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Culp Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Culp Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Culp Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Culp Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Culp Inc. stijgen in 2022?

Gaat Culp Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Culp Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Culp Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Culp Inc. aandelen kopen?

Culp Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Culp Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen