Crescent Point Energy Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Crescent Point Energy Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Crescent Point Energy, wat de huidige verwachtingen zijn van Crescent Point Energyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Crescent Point Energy. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Crescent Point Energy Corp delen.

Crescent Point Energy Corp is gevestigd in Calgary in Canada. Crescent Point Energy telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Craig Stephen Bryksa is de CEO van Crescent Point Energy Corp.

Crescent Point Energy Corp

Aandelen Crescent Point Energy kopen

Koop Crescent Point Energy Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Crescent Point Energy stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Crescent Point Energy  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Crescent Point Energy aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Crescent Point Energy.

Crescent Point Energy koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $6,18 +1,15%
Handelsvolume 12.485.983
Openingskoers $6,11
Hoogste koers $6,19
Laagste koers $5,89
Koersbereik $0,30
Ticker CPG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Crescent Point Energy koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Crescent Point Energy over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $6,18 +1,15% 12.485.983 $6,11 $6,19 $5,89
28 september 2022 $6,20 +5,80% 13.840.345 $5,86 $6,21 $5,78
27 september 2022 $5,80 +1,75% 12.743.959 $5,70 $5,87 $5,62
26 september 2022 $5,54 -4,65% 12.456.147 $5,81 $5,96 $5,51
23 september 2022 $5,87 -5,63% 13.365.577 $6,22 $6,23 $5,81

Aandelen Crescent Point Energy Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Crescent Point Energy? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Crescent Point Energy koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Crescent Point Energy te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Crescent Point Energy van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Crescent Point Energy over de laatste 5 handelsdagen

Crescent Point Energy aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Crescent Point Energy koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Crescent Point Energy nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Crescent Point Energy

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Crescent Point Energy koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Crescent Point Energy in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Crescent Point Energy. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Crescent Point Energy.

Crescent Point Energy aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Crescent Point Energy: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Crescent Point Energy Corp?

De CEO van Crescent Point Energy Corp is Craig Stephen Bryksa.

Wat is de actuele Crescent Point Energy Corp aandelen koers?

Het Crescent Point Energy Corp-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $6,11, de hoogste koers was $6,19 en de laagste koers was $5,89. De slotkoers was $6,18 en is daarmee met 0,32% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Crescent Point Energy Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Crescent Point Energy Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Crescent Point Energy Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Crescent Point Energy Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Crescent Point Energy Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Crescent Point Energy Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Crescent Point Energy Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Crescent Point Energy Corp stijgen in 2022?

Gaat Crescent Point Energy Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Crescent Point Energy Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Crescent Point Energy Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Crescent Point Energy Corp aandelen kopen?

Crescent Point Energy Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Crescent Point Energy Corp aandelen kopen:

Andere aandelen