Covanta Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Covanta Holding Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Covanta Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Covanta Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Covanta Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Covanta Holding Corporation delen.

Covanta Holding Corporation is gevestigd in Morristown in US. Covanta Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. Stephen Jones is de CEO van Covanta Holding Corporation.

Covanta Holding Corporation

Aandelen Covanta Holding kopen

Koop Covanta Holding Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Covanta Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Covanta Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Covanta Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Covanta Holding.

Covanta Holding koers

Datum 29 november 2021
Slotkoers $20,26 +0,15%
Handelsvolume 6.694.797
Openingskoers $20,23
Hoogste koers $20,26
Laagste koers $20,23
Koersbereik $0,03
Ticker CVA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Covanta Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Covanta Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 november 2021 $20,26 +0,15% 6.694.797 $20,23 $20,26 $20,23
26 november 2021 $20,24 +0,05% 1.725.495 $20,23 $20,25 $20,23
24 november 2021 $20,25 +0,10% 1.418.561 $20,23 $20,25 $20,23
23 november 2021 $20,23 -0,05% 1.214.895 $20,24 $20,24 $20,23
22 november 2021 $20,24 +0,05% 1.191.885 $20,23 $20,24 $20,22

Aandelen Covanta Holding Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Covanta Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Covanta Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Covanta Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Covanta Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Covanta Holding over de laatste 5 handelsdagen

Covanta Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Covanta Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Covanta Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Covanta Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Covanta Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Covanta Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Covanta Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Covanta Holding.

Covanta Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Covanta Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Covanta Holding Corporation?

De CEO van Covanta Holding Corporation is Stephen Jones.

Wat is de actuele Covanta Holding Corporation aandelen koers?

Het Covanta Holding Corporation-aandeel had op 29-11-2021 een openingskoers van $20,23, de hoogste koers was $20,26 en de laagste koers was $20,23. De slotkoers was $20,26 en is daarmee met 0,10% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Covanta Holding Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Covanta Holding Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Covanta Holding Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Covanta Holding Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Covanta Holding Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Covanta Holding Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Covanta Holding Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Covanta Holding Corporation stijgen in 2022?

Gaat Covanta Holding Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? Covanta Holding Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Covanta Holding Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Covanta Holding Corporation aandelen kopen?

Covanta Holding Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Covanta Holding Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen