CorePoint Lodging Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel CorePoint Lodging Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van CorePoint Lodging, wat de huidige verwachtingen zijn van CorePoint Lodgingen hoe de toekomst eruit zal zien voor CorePoint Lodging. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over CorePoint Lodging Inc delen.

CorePoint Lodging Inc is gevestigd in Irving in US. CorePoint Lodging telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Keith Cline is de CEO van CorePoint Lodging Inc.

CorePoint Lodging Inc

Aandelen CorePoint Lodging kopen

Koop CorePoint Lodging Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de CorePoint Lodging stock koers van de afgelopen periode. Aandeel CorePoint Lodging  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de CorePoint Lodging aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van CorePoint Lodging.

CorePoint Lodging koers

Datum 1 maart 2022
Slotkoers $15,96 -0,06%
Handelsvolume 4.855.694
Openingskoers $15,97
Hoogste koers $15,98
Laagste koers $15,92
Koersbereik $0,06
Ticker CPLG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de CorePoint Lodging koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen CorePoint Lodging over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 maart 2022 $15,96 -0,06% 4.855.694 $15,97 $15,98 $15,92
28 februari 2022 $15,97 +0,06% 2.181.104 $15,96 $15,99 $15,96
25 februari 2022 $15,97 +0,06% 1.132.573 $15,96 $15,99 $15,96
24 februari 2022 $15,96 0,00% 1.376.809 $15,96 $15,99 $15,95
23 februari 2022 $15,95 0,00% 1.576.347 $15,95 $15,97 $15,94

Aandelen CorePoint Lodging Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van CorePoint Lodging? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de CorePoint Lodging koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van CorePoint Lodging te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van CorePoint Lodging van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel CorePoint Lodging over de laatste 5 handelsdagen

CorePoint Lodging aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de CorePoint Lodging koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende CorePoint Lodging nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van CorePoint Lodging

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun CorePoint Lodging koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van CorePoint Lodging in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor CorePoint Lodging. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van CorePoint Lodging.

CorePoint Lodging aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

CorePoint Lodging: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van CorePoint Lodging Inc?

De CEO van CorePoint Lodging Inc is Keith Cline.

Wat is de actuele CorePoint Lodging Inc aandelen koers?

Het CorePoint Lodging Inc-aandeel had op 01-03-2022 een openingskoers van $15,97, de hoogste koers was $15,98 en de laagste koers was $15,92. De slotkoers was $15,96 en is daarmee met 0,06% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om CorePoint Lodging Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om CorePoint Lodging Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van CorePoint Lodging Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. CorePoint Lodging Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de CorePoint Lodging Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor CorePoint Lodging Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van CorePoint Lodging Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van CorePoint Lodging Inc stijgen in 2022?

Gaat CorePoint Lodging Inc volgend jaar in de prijs omhoog? CorePoint Lodging Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van CorePoint Lodging Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog CorePoint Lodging Inc aandelen kopen?

CorePoint Lodging Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je CorePoint Lodging Inc aandelen kopen:

Andere aandelen