CooTek (Cayman) Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel CooTek (Cayman) Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van CooTek (Cayman), wat de huidige verwachtingen zijn van CooTek (Cayman)en hoe de toekomst eruit zal zien voor CooTek (Cayman). Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over CooTek (Cayman) Inc delen.

CooTek (Cayman) Inc is gevestigd in Shanghai in China (Mainland). CooTek (Cayman) telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. is de CEO van CooTek (Cayman) Inc.

CooTek (Cayman) Inc

Aandelen CooTek (Cayman) kopen

Koop CooTek (Cayman) Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de CooTek (Cayman) stock koers van de afgelopen periode. Aandeel CooTek (Cayman)  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de CooTek (Cayman) aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van CooTek (Cayman).

CooTek (Cayman) koers

Datum 19 mei 2022
Slotkoers $0,91 +2,08%
Handelsvolume 114.540
Openingskoers $0,89
Hoogste koers $0,99
Laagste koers $0,87
Koersbereik $0,12
Ticker CTK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de CooTek (Cayman) koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen CooTek (Cayman) over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
19 mei 2022 $0,91 +2,08% 114.540 $0,89 $0,99 $0,87
18 mei 2022 $0,89 -3,25% 137.562 $0,92 $0,96 $0,86
17 mei 2022 $0,88 -2,22% 235.466 $0,90 $0,93 $0,86
16 mei 2022 $0,93 +14,46% 190.498 $0,81 $0,96 $0,81
13 mei 2022 $0,97 -8,96% 365.910 $1,06 $1,07 $0,95

Aandelen CooTek (Cayman) Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van CooTek (Cayman)? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de CooTek (Cayman) koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van CooTek (Cayman) te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van CooTek (Cayman) van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel CooTek (Cayman) over de laatste 5 handelsdagen

CooTek (Cayman) aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de CooTek (Cayman) koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende CooTek (Cayman) nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van CooTek (Cayman)

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun CooTek (Cayman) koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van CooTek (Cayman) in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor CooTek (Cayman). Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van CooTek (Cayman).

CooTek (Cayman) aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

CooTek (Cayman): Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van CooTek (Cayman) Inc?

De CEO van CooTek (Cayman) Inc is .

Wat is de actuele CooTek (Cayman) Inc aandelen koers?

Het CooTek (Cayman) Inc-aandeel had op 19-05-2022 een openingskoers van $0,89, de hoogste koers was $0,99 en de laagste koers was $0,87. De slotkoers was $0,91 en is daarmee met 2,36% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om CooTek (Cayman) Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om CooTek (Cayman) Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van CooTek (Cayman) Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. CooTek (Cayman) Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de CooTek (Cayman) Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor CooTek (Cayman) Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van CooTek (Cayman) Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van CooTek (Cayman) Inc stijgen in 2022?

Gaat CooTek (Cayman) Inc volgend jaar in de prijs omhoog? CooTek (Cayman) Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van CooTek (Cayman) Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog CooTek (Cayman) Inc aandelen kopen?

CooTek (Cayman) Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je CooTek (Cayman) Inc aandelen kopen:

Andere aandelen