Cooper Tire & Rubber Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Cooper Tire & Rubber Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Cooper Tire & Rubber, wat de huidige verwachtingen zijn van Cooper Tire & Rubberen hoe de toekomst eruit zal zien voor Cooper Tire & Rubber. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Cooper Tire & Rubber Co. delen.

Cooper Tire & Rubber Co. is gevestigd in Findlay in US. Cooper Tire & Rubber telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Bradley Hughes is de CEO van Cooper Tire & Rubber Co..

Cooper Tire & Rubber Co.

Aandelen Cooper Tire & Rubber kopen

Koop Cooper Tire & Rubber Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Cooper Tire & Rubber stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Cooper Tire & Rubber  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Cooper Tire & Rubber aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Cooper Tire & Rubber.

Cooper Tire & Rubber koers

Datum 4 juni 2021
Slotkoers $60,17 -0,48%
Handelsvolume 112.561
Openingskoers $60,46
Hoogste koers $60,46
Laagste koers $59,87
Koersbereik $0,59
Ticker CTB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Cooper Tire & Rubber koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Cooper Tire & Rubber over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 juni 2021 $60,17 -0,48% 112.561 $60,46 $60,46 $59,87
3 juni 2021 $60,20 +0,40% 301.162 $59,96 $60,28 $59,59
2 juni 2021 $60,03 -0,45% 347.063 $60,30 $60,40 $59,85
1 juni 2021 $60,07 +0,45% 444.729 $59,80 $60,18 $59,44
28 mei 2021 $59,38 -0,30% 478.812 $59,56 $59,57 $59,10

Aandelen Cooper Tire & Rubber Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Cooper Tire & Rubber? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Cooper Tire & Rubber koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Cooper Tire & Rubber te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Cooper Tire & Rubber van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Cooper Tire & Rubber over de laatste 5 handelsdagen

Cooper Tire & Rubber aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Cooper Tire & Rubber koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Cooper Tire & Rubber nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Cooper Tire & Rubber

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Cooper Tire & Rubber koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Cooper Tire & Rubber in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Cooper Tire & Rubber. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Cooper Tire & Rubber.

Cooper Tire & Rubber aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Cooper Tire & Rubber: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Cooper Tire & Rubber Co.?

De CEO van Cooper Tire & Rubber Co. is Bradley Hughes.

Wat is de actuele Cooper Tire & Rubber Co. aandelen koers?

Het Cooper Tire & Rubber Co.-aandeel had op 04-06-2021 een openingskoers van $60,46, de hoogste koers was $60,46 en de laagste koers was $59,87. De slotkoers was $60,17 en is daarmee met 0,05% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Cooper Tire & Rubber Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Cooper Tire & Rubber Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Cooper Tire & Rubber Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Cooper Tire & Rubber Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Cooper Tire & Rubber Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Cooper Tire & Rubber Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Cooper Tire & Rubber Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Cooper Tire & Rubber Co. stijgen in 2022?

Gaat Cooper Tire & Rubber Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Cooper Tire & Rubber Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Cooper Tire & Rubber Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Cooper Tire & Rubber Co. aandelen kopen?

Cooper Tire & Rubber Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Cooper Tire & Rubber Co. aandelen kopen:

Andere aandelen