Cooper-Standard Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Cooper-Standard Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Cooper-Standard Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Cooper-Standard Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Cooper-Standard Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Cooper-Standard Holdings Inc delen.

Cooper-Standard Holdings Inc is gevestigd in Northville in US. Cooper-Standard Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Jeffrey Edwards is de CEO van Cooper-Standard Holdings Inc.

Cooper-Standard Holdings Inc

Aandelen Cooper-Standard Holdings kopen

Koop Cooper-Standard Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Cooper-Standard Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Cooper-Standard Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Cooper-Standard Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Cooper-Standard Holdings.

Cooper-Standard Holdings koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $6,82 +3,33%
Handelsvolume 79.245
Openingskoers $6,60
Hoogste koers $6,83
Laagste koers $6,51
Koersbereik $0,32
Ticker CPS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Cooper-Standard Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Cooper-Standard Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $6,82 +3,33% 79.245 $6,60 $6,83 $6,51
5 oktober 2022 $6,59 +3,45% 149.363 $6,37 $6,72 $6,22
4 oktober 2022 $6,79 +11,86% 148.778 $6,07 $6,92 $6,06
3 oktober 2022 $5,85 -2,50% 287.512 $6,00 $6,18 $5,69
29 september 2022 $6,02 -9,75% 155.679 $6,67 $6,67 $5,90

Aandelen Cooper-Standard Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Cooper-Standard Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Cooper-Standard Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Cooper-Standard Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Cooper-Standard Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Cooper-Standard Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Cooper-Standard Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Cooper-Standard Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Cooper-Standard Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Cooper-Standard Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Cooper-Standard Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Cooper-Standard Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Cooper-Standard Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Cooper-Standard Holdings.

Cooper-Standard Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Cooper-Standard Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Cooper-Standard Holdings Inc?

De CEO van Cooper-Standard Holdings Inc is Jeffrey Edwards.

Wat is de actuele Cooper-Standard Holdings Inc aandelen koers?

Het Cooper-Standard Holdings Inc-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $6,60, de hoogste koers was $6,83 en de laagste koers was $6,51. De slotkoers was $6,82 en is daarmee met 3,49% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Cooper-Standard Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Cooper-Standard Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Cooper-Standard Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Cooper-Standard Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Cooper-Standard Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Cooper-Standard Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Cooper-Standard Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Cooper-Standard Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Cooper-Standard Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Cooper-Standard Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Cooper-Standard Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Cooper-Standard Holdings Inc aandelen kopen?

Cooper-Standard Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Cooper-Standard Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen