Concord Medical Services Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Concord Medical Services bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Concord Medical Services, wat de huidige verwachtingen zijn van Concord Medical Servicesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Concord Medical Services. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Concord Medical Services delen.

Concord Medical Services is gevestigd in in . Concord Medical Services telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Concord Medical Services.

Concord Medical Services

Aandelen Concord Medical Services kopen

Koop Concord Medical Services aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Concord Medical Services stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Concord Medical Services  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Concord Medical Services aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Concord Medical Services.

Concord Medical Services koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $1,52 +6,29%
Handelsvolume 1.426
Openingskoers $1,43
Hoogste koers $1,52
Laagste koers $1,40
Koersbereik $0,12
Ticker CCM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Concord Medical Services koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Concord Medical Services over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $1,52 +6,29% 1.426 $1,43 $1,52 $1,40
30 november 2022 $1,51 +8,63% 8.840 $1,39 $1,51 $1,39
29 november 2022 $1,60 0,00% 167 $1,60 $1,60 $1,60
23 november 2022 $1,56 +6,85% 619 $1,46 $1,56 $1,46
21 november 2022 $1,58 +4,77% 4.928 $1,51 $1,60 $1,49

Aandelen Concord Medical Services koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Concord Medical Services? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Concord Medical Services koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Concord Medical Services te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Concord Medical Services van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Concord Medical Services over de laatste 5 handelsdagen

Concord Medical Services aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Concord Medical Services koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Concord Medical Services nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Concord Medical Services

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Concord Medical Services koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Concord Medical Services in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Concord Medical Services. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Concord Medical Services.

Concord Medical Services aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Concord Medical Services: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Concord Medical Services?

De CEO van Concord Medical Services is .

Wat is de actuele Concord Medical Services aandelen koers?

Het Concord Medical Services-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $1,43, de hoogste koers was $1,52 en de laagste koers was $1,40. De slotkoers was $1,52 en is daarmee met 0,66% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Concord Medical Services kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Concord Medical Services te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Concord Medical Services te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Concord Medical Services wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Concord Medical Services koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Concord Medical Services ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Concord Medical Services? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Concord Medical Services stijgen in 2022?

Gaat Concord Medical Services volgend jaar in de prijs omhoog? Concord Medical Services is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Concord Medical Services en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Concord Medical Services aandelen kopen?

Concord Medical Services aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Concord Medical Services aandelen kopen:

Andere aandelen