Compass Minerals International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Compass Minerals International Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Compass Minerals International, wat de huidige verwachtingen zijn van Compass Minerals Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Compass Minerals International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Compass Minerals International Inc delen.

Compass Minerals International Inc is gevestigd in Overland Park in US. Compass Minerals International telt momenteel 1.778 werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Kevin Crutchfield is de CEO van Compass Minerals International Inc.

Compass Minerals International Inc

Aandelen Compass Minerals International kopen

Koop Compass Minerals International Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Compass Minerals International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Compass Minerals International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Compass Minerals International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Compass Minerals International.

Compass Minerals International koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $43,82 -0,93%
Handelsvolume 428.914
Openingskoers $44,23
Hoogste koers $44,81
Laagste koers $42,81
Koersbereik $2,00
Ticker CMP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Compass Minerals International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Compass Minerals International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $43,82 -0,93% 428.914 $44,23 $44,81 $42,81
30 november 2022 $44,35 +6,64% 705.788 $41,59 $44,58 $40,58
29 november 2022 $41,01 +0,37% 441.600 $40,86 $42,18 $40,60
28 november 2022 $40,47 -3,02% 400.727 $41,73 $41,73 $40,32
25 november 2022 $42,44 +1,05% 139.109 $42,00 $42,46 $41,82

Aandelen Compass Minerals International Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Compass Minerals International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Compass Minerals International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Compass Minerals International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Compass Minerals International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Compass Minerals International over de laatste 5 handelsdagen

Compass Minerals International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Compass Minerals International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Compass Minerals International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Compass Minerals International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Compass Minerals International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Compass Minerals International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Compass Minerals International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Compass Minerals International.

Compass Minerals International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Compass Minerals International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Compass Minerals International Inc?

De CEO van Compass Minerals International Inc is Kevin Crutchfield.

Wat is de actuele Compass Minerals International Inc aandelen koers?

Het Compass Minerals International Inc-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $44,23, de hoogste koers was $44,81 en de laagste koers was $42,81. De slotkoers was $43,82 en is daarmee met 1,20% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Compass Minerals International Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Compass Minerals International Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Compass Minerals International Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Compass Minerals International Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Compass Minerals International Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Compass Minerals International Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Compass Minerals International Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Compass Minerals International Inc stijgen in 2022?

Gaat Compass Minerals International Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Compass Minerals International Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Compass Minerals International Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Compass Minerals International Inc aandelen kopen?

Compass Minerals International Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Compass Minerals International Inc aandelen kopen:

Andere aandelen