Commercial Metals Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Commercial Metals Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Commercial Metals, wat de huidige verwachtingen zijn van Commercial Metalsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Commercial Metals. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Commercial Metals Co. delen.

Commercial Metals Co. is gevestigd in Irving in US. Commercial Metals telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Barbara Smith is de CEO van Commercial Metals Co..

Commercial Metals Co.

Aandelen Commercial Metals kopen

Koop Commercial Metals Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Commercial Metals stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Commercial Metals  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Commercial Metals aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Commercial Metals.

Commercial Metals koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $35,81 -2,08%
Handelsvolume 908.244
Openingskoers $36,57
Hoogste koers $36,92
Laagste koers $35,50
Koersbereik $1,42
Ticker CMC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Commercial Metals koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Commercial Metals over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $35,81 -2,08% 908.244 $36,57 $36,92 $35,50
28 september 2022 $37,22 +2,37% 974.036 $36,36 $37,55 $36,26
27 september 2022 $36,39 +0,66% 732.779 $36,15 $36,78 $35,86
26 september 2022 $35,49 -0,08% 753.792 $35,52 $36,31 $35,25
23 september 2022 $35,86 -0,77% 856.834 $36,14 $36,44 $35,44

Aandelen Commercial Metals Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Commercial Metals? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Commercial Metals koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Commercial Metals te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Commercial Metals van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Commercial Metals over de laatste 5 handelsdagen

Commercial Metals aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Commercial Metals koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Commercial Metals nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Commercial Metals

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Commercial Metals koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Commercial Metals in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Commercial Metals. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Commercial Metals.

Commercial Metals aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Commercial Metals: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Commercial Metals Co.?

De CEO van Commercial Metals Co. is Barbara Smith.

Wat is de actuele Commercial Metals Co. aandelen koers?

Het Commercial Metals Co.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $36,57, de hoogste koers was $36,92 en de laagste koers was $35,50. De slotkoers was $35,81 en is daarmee met 3,79% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Commercial Metals Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Commercial Metals Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Commercial Metals Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Commercial Metals Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Commercial Metals Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Commercial Metals Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Commercial Metals Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Commercial Metals Co. stijgen in 2022?

Gaat Commercial Metals Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Commercial Metals Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Commercial Metals Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Commercial Metals Co. aandelen kopen?

Commercial Metals Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Commercial Metals Co. aandelen kopen:

Andere aandelen