Columbia Property Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Columbia Property Trust Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Columbia Property Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Columbia Property Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Columbia Property Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Columbia Property Trust Inc delen.

Columbia Property Trust Inc is gevestigd in New York in US. Columbia Property Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. E. Nelson Mills is de CEO van Columbia Property Trust Inc.

Columbia Property Trust Inc

Aandelen Columbia Property Trust kopen

Koop Columbia Property Trust Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Columbia Property Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Columbia Property Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Columbia Property Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Columbia Property Trust.

Columbia Property Trust koers

Datum 29 november 2021
Slotkoers $19,13 -0,10%
Handelsvolume 2.948.006
Openingskoers $19,15
Hoogste koers $19,16
Laagste koers $19,10
Koersbereik $0,06
Ticker CXP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Columbia Property Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Columbia Property Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 november 2021 $19,13 -0,10% 2.948.006 $19,15 $19,16 $19,10
26 november 2021 $19,12 -0,16% 1.868.046 $19,15 $19,16 $19,06
24 november 2021 $19,16 +0,10% 539.911 $19,14 $19,17 $19,14
23 november 2021 $19,15 0,00% 813.588 $19,15 $19,18 $19,15
22 november 2021 $19,16 +0,05% 753.795 $19,15 $19,16 $19,15

Aandelen Columbia Property Trust Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Columbia Property Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Columbia Property Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Columbia Property Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Columbia Property Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Columbia Property Trust over de laatste 5 handelsdagen

Columbia Property Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Columbia Property Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Columbia Property Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Columbia Property Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Columbia Property Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Columbia Property Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Columbia Property Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Columbia Property Trust.

Columbia Property Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Columbia Property Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Columbia Property Trust Inc?

De CEO van Columbia Property Trust Inc is E. Nelson Mills.

Wat is de actuele Columbia Property Trust Inc aandelen koers?

Het Columbia Property Trust Inc-aandeel had op 29-11-2021 een openingskoers van $19,15, de hoogste koers was $19,16 en de laagste koers was $19,10. De slotkoers was $19,13 en is daarmee met 0,05% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Columbia Property Trust Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Columbia Property Trust Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Columbia Property Trust Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Columbia Property Trust Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Columbia Property Trust Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Columbia Property Trust Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Columbia Property Trust Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Columbia Property Trust Inc stijgen in 2022?

Gaat Columbia Property Trust Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Columbia Property Trust Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Columbia Property Trust Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Columbia Property Trust Inc aandelen kopen?

Columbia Property Trust Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Columbia Property Trust Inc aandelen kopen:

Andere aandelen