Cohen & Steers Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Cohen & Steers Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Cohen & Steers, wat de huidige verwachtingen zijn van Cohen & Steersen hoe de toekomst eruit zal zien voor Cohen & Steers. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Cohen & Steers Inc. delen.

Cohen & Steers Inc. is gevestigd in New York in US. Cohen & Steers telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Robert Steers is de CEO van Cohen & Steers Inc..

Cohen & Steers Inc.

Aandelen Cohen & Steers kopen

Koop Cohen & Steers Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Cohen & Steers stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Cohen & Steers  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Cohen & Steers aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Cohen & Steers.

Cohen & Steers koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $66,27 +0,64%
Handelsvolume 90.712
Openingskoers $65,85
Hoogste koers $66,96
Laagste koers $65,69
Koersbereik $1,27
Ticker CNS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Cohen & Steers koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Cohen & Steers over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $66,27 +0,64% 90.712 $65,85 $66,96 $65,69
7 december 2022 $65,29 0,00% 86.958 $65,29 $66,71 $65,14
6 december 2022 $65,15 -3,15% 157.210 $67,27 $67,58 $64,88
5 december 2022 $67,55 +0,78% 123.840 $67,03 $68,22 $67,03
2 december 2022 $67,58 +2,47% 135.976 $65,95 $68,15 $65,83

Aandelen Cohen & Steers Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Cohen & Steers? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Cohen & Steers koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Cohen & Steers te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Cohen & Steers van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Cohen & Steers over de laatste 5 handelsdagen

Cohen & Steers aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Cohen & Steers koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Cohen & Steers nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Cohen & Steers

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Cohen & Steers koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Cohen & Steers in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Cohen & Steers. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Cohen & Steers.

Cohen & Steers aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Cohen & Steers: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Cohen & Steers Inc.?

De CEO van Cohen & Steers Inc. is Robert Steers.

Wat is de actuele Cohen & Steers Inc. aandelen koers?

Het Cohen & Steers Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $65,85, de hoogste koers was $66,96 en de laagste koers was $65,69. De slotkoers was $66,27 en is daarmee met 1,50% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Cohen & Steers Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Cohen & Steers Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Cohen & Steers Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Cohen & Steers Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Cohen & Steers Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Cohen & Steers Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Cohen & Steers Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Cohen & Steers Inc. stijgen in 2022?

Gaat Cohen & Steers Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Cohen & Steers Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Cohen & Steers Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Cohen & Steers Inc. aandelen kopen?

Cohen & Steers Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Cohen & Steers Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen