Cloopen Group Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Cloopen Group Holding Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Cloopen Group Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Cloopen Group Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Cloopen Group Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Cloopen Group Holding Ltd delen.

Cloopen Group Holding Ltd is gevestigd in in . Cloopen Group Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. is de CEO van Cloopen Group Holding Ltd.

Cloopen Group Holding Ltd

Aandelen Cloopen Group Holding kopen

Koop Cloopen Group Holding Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Cloopen Group Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Cloopen Group Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Cloopen Group Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Cloopen Group Holding.

Cloopen Group Holding koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $0,78 +5,58%
Handelsvolume 59.146
Openingskoers $0,74
Hoogste koers $0,78
Laagste koers $0,74
Koersbereik $0,04
Ticker RAAS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Cloopen Group Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Cloopen Group Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $0,78 +5,58% 59.146 $0,74 $0,78 $0,74
27 september 2022 $0,73 -12,02% 198.163 $0,84 $0,86 $0,71
26 september 2022 $0,80 -0,36% 126.211 $0,80 $0,87 $0,80
23 september 2022 $0,85 -5,61% 237.410 $0,90 $0,94 $0,83
22 september 2022 $0,94 -6,16% 161.556 $1,00 $1,00 $0,90

Aandelen Cloopen Group Holding Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Cloopen Group Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Cloopen Group Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Cloopen Group Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Cloopen Group Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Cloopen Group Holding over de laatste 5 handelsdagen

Cloopen Group Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Cloopen Group Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Cloopen Group Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Cloopen Group Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Cloopen Group Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Cloopen Group Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Cloopen Group Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Cloopen Group Holding.

Cloopen Group Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Cloopen Group Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Cloopen Group Holding Ltd?

De CEO van Cloopen Group Holding Ltd is .

Wat is de actuele Cloopen Group Holding Ltd aandelen koers?

Het Cloopen Group Holding Ltd-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $0,74, de hoogste koers was $0,78 en de laagste koers was $0,74. De slotkoers was $0,78 en is daarmee met 5,65% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Cloopen Group Holding Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Cloopen Group Holding Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Cloopen Group Holding Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Cloopen Group Holding Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Cloopen Group Holding Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Cloopen Group Holding Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Cloopen Group Holding Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Cloopen Group Holding Ltd stijgen in 2022?

Gaat Cloopen Group Holding Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Cloopen Group Holding Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Cloopen Group Holding Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Cloopen Group Holding Ltd aandelen kopen?

Cloopen Group Holding Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Cloopen Group Holding Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen