Clearway Energy Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Clearway Energy Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Clearway Energy, wat de huidige verwachtingen zijn van Clearway Energyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Clearway Energy. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Clearway Energy Inc delen.

Clearway Energy Inc is gevestigd in Princeton in US. Clearway Energy telt momenteel werknemers en is actief in de sector Utilities. Christopher Sotos is de CEO van Clearway Energy Inc.

Clearway Energy Inc

Aandelen Clearway Energy kopen

Koop Clearway Energy Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Clearway Energy stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Clearway Energy  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Clearway Energy aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Clearway Energy.

Clearway Energy koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $29,43 -2,42%
Handelsvolume 152.956
Openingskoers $30,16
Hoogste koers $30,16
Laagste koers $29,15
Koersbereik $1,01
Ticker CWEN.A
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Clearway Energy koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Clearway Energy over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $29,43 -2,42% 152.956 $30,16 $30,16 $29,15
28 september 2022 $30,51 +0,59% 171.489 $30,33 $30,78 $29,99
27 september 2022 $30,14 -2,90% 153.104 $31,04 $31,11 $30,04
26 september 2022 $30,83 -2,22% 295.518 $31,53 $31,68 $30,49
23 september 2022 $31,70 -2,61% 154.209 $32,55 $32,55 $31,20

Aandelen Clearway Energy Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Clearway Energy? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Clearway Energy koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Clearway Energy te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Clearway Energy van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Clearway Energy over de laatste 5 handelsdagen

Clearway Energy aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Clearway Energy koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Clearway Energy nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Clearway Energy

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Clearway Energy koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Clearway Energy in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Clearway Energy. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Clearway Energy.

Clearway Energy aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Clearway Energy: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Clearway Energy Inc?

De CEO van Clearway Energy Inc is Christopher Sotos.

Wat is de actuele Clearway Energy Inc aandelen koers?

Het Clearway Energy Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $30,16, de hoogste koers was $30,16 en de laagste koers was $29,15. De slotkoers was $29,43 en is daarmee met 3,54% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Clearway Energy Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Clearway Energy Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Clearway Energy Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Clearway Energy Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Clearway Energy Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Clearway Energy Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Clearway Energy Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Clearway Energy Inc stijgen in 2022?

Gaat Clearway Energy Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Clearway Energy Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Clearway Energy Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Clearway Energy Inc aandelen kopen?

Clearway Energy Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Clearway Energy Inc aandelen kopen:

Andere aandelen