Cincinnati Bell Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Cincinnati Bell, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Cincinnati Bell, wat de huidige verwachtingen zijn van Cincinnati Bellen hoe de toekomst eruit zal zien voor Cincinnati Bell. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Cincinnati Bell, Inc. delen.

Cincinnati Bell, Inc. is gevestigd in Cincinnati in US. Cincinnati Bell telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Leigh Fox is de CEO van Cincinnati Bell, Inc..

Cincinnati Bell, Inc.

Aandelen Cincinnati Bell kopen

Koop Cincinnati Bell, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Cincinnati Bell stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Cincinnati Bell  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Cincinnati Bell aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Cincinnati Bell.

Cincinnati Bell koers

Datum 3 september 2021
Slotkoers $15,48 -0,06%
Handelsvolume 3.690.361
Openingskoers $15,49
Hoogste koers $15,50
Laagste koers $15,48
Koersbereik $0,02
Ticker CBB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Cincinnati Bell koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Cincinnati Bell over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
3 september 2021 $15,48 -0,06% 3.690.361 $15,49 $15,50 $15,48
2 september 2021 $15,49 -0,06% 121.869 $15,50 $15,50 $15,49
1 september 2021 $15,50 0,00% 632.439 $15,50 $15,51 $15,49
31 augustus 2021 $15,49 +0,06% 466.845 $15,48 $15,50 $15,48
30 augustus 2021 $15,48 0,00% 423.238 $15,48 $15,50 $15,48

Aandelen Cincinnati Bell, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Cincinnati Bell? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Cincinnati Bell koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Cincinnati Bell te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Cincinnati Bell van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Cincinnati Bell over de laatste 5 handelsdagen

Cincinnati Bell aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Cincinnati Bell koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Cincinnati Bell nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Cincinnati Bell

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Cincinnati Bell koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Cincinnati Bell in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Cincinnati Bell. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Cincinnati Bell.

Cincinnati Bell aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Cincinnati Bell: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Cincinnati Bell, Inc.?

De CEO van Cincinnati Bell, Inc. is Leigh Fox.

Wat is de actuele Cincinnati Bell, Inc. aandelen koers?

Het Cincinnati Bell, Inc.-aandeel had op 03-09-2021 een openingskoers van $15,49, de hoogste koers was $15,50 en de laagste koers was $15,48. De slotkoers was $15,48 en is daarmee met 0,06% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Cincinnati Bell, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Cincinnati Bell, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Cincinnati Bell, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Cincinnati Bell, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Cincinnati Bell, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Cincinnati Bell, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Cincinnati Bell, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Cincinnati Bell, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Cincinnati Bell, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Cincinnati Bell, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Cincinnati Bell, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Cincinnati Bell, Inc. aandelen kopen?

Cincinnati Bell, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Cincinnati Bell, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen