Church & Dwight Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Church & Dwight Co., Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Church & Dwight, wat de huidige verwachtingen zijn van Church & Dwighten hoe de toekomst eruit zal zien voor Church & Dwight. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Church & Dwight Co., Inc. delen.

Church & Dwight Co., Inc. is gevestigd in Ewing in US. Church & Dwight telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Matthew Farrell is de CEO van Church & Dwight Co., Inc..

Church & Dwight Co., Inc.

Aandelen Church & Dwight kopen

Koop Church & Dwight Co., Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Church & Dwight stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Church & Dwight  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Church & Dwight aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Church & Dwight.

Church & Dwight koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $83,07 +1,38%
Handelsvolume 2.056.151
Openingskoers $81,94
Hoogste koers $83,44
Laagste koers $81,77
Koersbereik $1,67
Ticker CHD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Church & Dwight koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Church & Dwight over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $83,07 +1,38% 2.056.151 $81,94 $83,44 $81,77
1 december 2022 $82,24 -0,17% 1.584.082 $82,38 $83,59 $81,73
30 november 2022 $81,87 +3,18% 2.362.795 $79,35 $81,90 $79,06
29 november 2022 $79,49 +0,35% 1.480.163 $79,21 $80,36 $78,80
28 november 2022 $79,49 +0,85% 1.542.889 $78,82 $79,68 $78,73

Aandelen Church & Dwight Co., Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Church & Dwight? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Church & Dwight koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Church & Dwight te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Church & Dwight van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Church & Dwight over de laatste 5 handelsdagen

Church & Dwight aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Church & Dwight koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Church & Dwight nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Church & Dwight

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Church & Dwight koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Church & Dwight in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Church & Dwight. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Church & Dwight.

Church & Dwight aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Church & Dwight: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Church & Dwight Co., Inc.?

De CEO van Church & Dwight Co., Inc. is Matthew Farrell.

Wat is de actuele Church & Dwight Co., Inc. aandelen koers?

Het Church & Dwight Co., Inc.-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $81,94, de hoogste koers was $83,44 en de laagste koers was $81,77. De slotkoers was $83,07 en is daarmee met 1,01% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Church & Dwight Co., Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Church & Dwight Co., Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Church & Dwight Co., Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Church & Dwight Co., Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Church & Dwight Co., Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Church & Dwight Co., Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Church & Dwight Co., Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Church & Dwight Co., Inc. stijgen in 2022?

Gaat Church & Dwight Co., Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Church & Dwight Co., Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Church & Dwight Co., Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Church & Dwight Co., Inc. aandelen kopen?

Church & Dwight Co., Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Church & Dwight Co., Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen