China Yuchai International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel China Yuchai International bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van China Yuchai International, wat de huidige verwachtingen zijn van China Yuchai Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor China Yuchai International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over China Yuchai International delen.

China Yuchai International is gevestigd in 16 Raffles Quay in Singapore. China Yuchai International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van China Yuchai International.

China Yuchai International

Aandelen China Yuchai International kopen

Koop China Yuchai International aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de China Yuchai International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel China Yuchai International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de China Yuchai International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van China Yuchai International.

China Yuchai International koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $7,93 +5,87%
Handelsvolume 43.886
Openingskoers $7,49
Hoogste koers $8,00
Laagste koers $7,49
Koersbereik $0,51
Ticker CYD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de China Yuchai International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen China Yuchai International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $7,93 +5,87% 43.886 $7,49 $8,00 $7,49
2 december 2022 $7,57 +0,80% 83.255 $7,51 $7,80 $7,41
1 december 2022 $7,48 -1,71% 23.850 $7,61 $7,61 $7,45
30 november 2022 $7,50 +4,46% 42.522 $7,18 $7,68 $7,18
29 november 2022 $7,10 -1,53% 8.148 $7,21 $7,29 $7,10

Aandelen China Yuchai International koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van China Yuchai International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de China Yuchai International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van China Yuchai International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van China Yuchai International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel China Yuchai International over de laatste 5 handelsdagen

China Yuchai International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de China Yuchai International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende China Yuchai International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van China Yuchai International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun China Yuchai International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van China Yuchai International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor China Yuchai International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van China Yuchai International.

China Yuchai International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

China Yuchai International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van China Yuchai International?

De CEO van China Yuchai International is .

Wat is de actuele China Yuchai International aandelen koers?

Het China Yuchai International-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $7,49, de hoogste koers was $8,00 en de laagste koers was $7,49. De slotkoers was $7,93 en is daarmee met 4,76% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om China Yuchai International kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om China Yuchai International te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van China Yuchai International te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. China Yuchai International wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de China Yuchai International koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor China Yuchai International ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van China Yuchai International? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van China Yuchai International stijgen in 2022?

Gaat China Yuchai International volgend jaar in de prijs omhoog? China Yuchai International is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van China Yuchai International en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog China Yuchai International aandelen kopen?

China Yuchai International aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je China Yuchai International aandelen kopen:

Andere aandelen