China Online Education Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel China Online Education Group bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van China Online Education Group, wat de huidige verwachtingen zijn van China Online Education Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor China Online Education Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over China Online Education Group delen.

China Online Education Group is gevestigd in Beijing in China (Mainland). China Online Education Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Educational Services. Jack Huang is de CEO van China Online Education Group.

China Online Education Group

Aandelen China Online Education Group kopen

Koop China Online Education Group aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de China Online Education Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel China Online Education Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de China Online Education Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van China Online Education Group.

China Online Education Group koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $1,92 -0,52%
Handelsvolume 33.993
Openingskoers $1,93
Hoogste koers $1,93
Laagste koers $1,80
Koersbereik $0,13
Ticker COE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de China Online Education Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen China Online Education Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $1,92 -0,52% 33.993 $1,93 $1,93 $1,80
28 september 2022 $1,92 -1,03% 43.646 $1,94 $1,94 $1,82
27 september 2022 $1,92 +9,09% 34.531 $1,76 $1,92 $1,76
26 september 2022 $1,82 0,00% 41.781 $1,82 $1,92 $1,72
23 september 2022 $1,84 -0,54% 33.079 $1,85 $1,85 $1,75

Aandelen China Online Education Group koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van China Online Education Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de China Online Education Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van China Online Education Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van China Online Education Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel China Online Education Group over de laatste 5 handelsdagen

China Online Education Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de China Online Education Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende China Online Education Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van China Online Education Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun China Online Education Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van China Online Education Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor China Online Education Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van China Online Education Group.

China Online Education Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

China Online Education Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van China Online Education Group?

De CEO van China Online Education Group is Jack Huang.

Wat is de actuele China Online Education Group aandelen koers?

Het China Online Education Group-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $1,93, de hoogste koers was $1,93 en de laagste koers was $1,80. De slotkoers was $1,92 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om China Online Education Group kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om China Online Education Group te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van China Online Education Group te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. China Online Education Group wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de China Online Education Group koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor China Online Education Group ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van China Online Education Group? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van China Online Education Group stijgen in 2022?

Gaat China Online Education Group volgend jaar in de prijs omhoog? China Online Education Group is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van China Online Education Group en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog China Online Education Group aandelen kopen?

China Online Education Group aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je China Online Education Group aandelen kopen:

Andere aandelen