China Green Agriculture Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel China Green Agriculture Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van China Green Agriculture, wat de huidige verwachtingen zijn van China Green Agricultureen hoe de toekomst eruit zal zien voor China Green Agriculture. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over China Green Agriculture Inc delen.

China Green Agriculture Inc is gevestigd in Xian in China (Mainland). China Green Agriculture telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Zhuoyu Li is de CEO van China Green Agriculture Inc.

China Green Agriculture Inc

Aandelen China Green Agriculture kopen

Koop China Green Agriculture Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de China Green Agriculture stock koers van de afgelopen periode. Aandeel China Green Agriculture  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de China Green Agriculture aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van China Green Agriculture.

China Green Agriculture koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $5,62 -11,45%
Handelsvolume 33.977
Openingskoers $6,35
Hoogste koers $6,35
Laagste koers $5,52
Koersbereik $0,83
Ticker CGA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de China Green Agriculture koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen China Green Agriculture over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $5,62 -11,45% 33.977 $6,35 $6,35 $5,52
28 september 2022 $6,38 -0,78% 7.006 $6,43 $6,56 $6,36
27 september 2022 $6,47 +1,09% 1.194 $6,40 $6,47 $6,40
26 september 2022 $6,40 -8,31% 19.012 $6,98 $6,98 $6,40
23 september 2022 $6,93 +1,72% 14.326 $6,81 $7,09 $6,81

Aandelen China Green Agriculture Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van China Green Agriculture? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de China Green Agriculture koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van China Green Agriculture te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van China Green Agriculture van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel China Green Agriculture over de laatste 5 handelsdagen

China Green Agriculture aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de China Green Agriculture koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende China Green Agriculture nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van China Green Agriculture

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun China Green Agriculture koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van China Green Agriculture in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor China Green Agriculture. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van China Green Agriculture.

China Green Agriculture aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

China Green Agriculture: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van China Green Agriculture Inc?

De CEO van China Green Agriculture Inc is Zhuoyu Li.

Wat is de actuele China Green Agriculture Inc aandelen koers?

Het China Green Agriculture Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $6,35, de hoogste koers was $6,35 en de laagste koers was $5,52. De slotkoers was $5,62 en is daarmee met 11,91% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om China Green Agriculture Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om China Green Agriculture Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van China Green Agriculture Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. China Green Agriculture Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de China Green Agriculture Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor China Green Agriculture Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van China Green Agriculture Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van China Green Agriculture Inc stijgen in 2022?

Gaat China Green Agriculture Inc volgend jaar in de prijs omhoog? China Green Agriculture Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van China Green Agriculture Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog China Green Agriculture Inc aandelen kopen?

China Green Agriculture Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je China Green Agriculture Inc aandelen kopen:

Andere aandelen