China Eastern Airlines Corporation Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel China Eastern Airlines Corporation Ltd. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van China Eastern Airlines Corporation, wat de huidige verwachtingen zijn van China Eastern Airlines Corporationen hoe de toekomst eruit zal zien voor China Eastern Airlines Corporation. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over China Eastern Airlines Corporation Ltd. delen.

China Eastern Airlines Corporation Ltd. is gevestigd in Shanghai in China (Mainland). China Eastern Airlines Corporation telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. is de CEO van China Eastern Airlines Corporation Ltd..

China Eastern Airlines Corporation Ltd.

Aandelen China Eastern Airlines Corporation kopen

Koop China Eastern Airlines Corporation Ltd. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de China Eastern Airlines Corporation stock koers van de afgelopen periode. Aandeel China Eastern Airlines Corporation  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de China Eastern Airlines Corporation aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van China Eastern Airlines Corporation.

China Eastern Airlines Corporation koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $18,11 +1,73%
Handelsvolume 8.598
Openingskoers $17,80
Hoogste koers $18,13
Laagste koers $17,80
Koersbereik $0,33
Ticker CEA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de China Eastern Airlines Corporation koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen China Eastern Airlines Corporation over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $18,11 +1,73% 8.598 $17,80 $18,13 $17,80
1 december 2022 $17,98 +0,50% 2.255 $17,89 $17,98 $17,84
30 november 2022 $18,45 -0,22% 11.533 $18,49 $18,66 $18,25
29 november 2022 $17,56 -0,62% 1.873 $17,67 $17,67 $17,51
28 november 2022 $17,23 -0,98% 1.877 $17,40 $17,40 $17,22

Aandelen China Eastern Airlines Corporation Ltd. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van China Eastern Airlines Corporation? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de China Eastern Airlines Corporation koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van China Eastern Airlines Corporation te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van China Eastern Airlines Corporation van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel China Eastern Airlines Corporation over de laatste 5 handelsdagen

China Eastern Airlines Corporation aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de China Eastern Airlines Corporation koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende China Eastern Airlines Corporation nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van China Eastern Airlines Corporation

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun China Eastern Airlines Corporation koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van China Eastern Airlines Corporation in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor China Eastern Airlines Corporation. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van China Eastern Airlines Corporation.

China Eastern Airlines Corporation aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

China Eastern Airlines Corporation: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van China Eastern Airlines Corporation Ltd.?

De CEO van China Eastern Airlines Corporation Ltd. is .

Wat is de actuele China Eastern Airlines Corporation Ltd. aandelen koers?

Het China Eastern Airlines Corporation Ltd.-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $17,80, de hoogste koers was $18,13 en de laagste koers was $17,80. De slotkoers was $18,11 en is daarmee met 0,71% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om China Eastern Airlines Corporation Ltd. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om China Eastern Airlines Corporation Ltd. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van China Eastern Airlines Corporation Ltd. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. China Eastern Airlines Corporation Ltd. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de China Eastern Airlines Corporation Ltd. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor China Eastern Airlines Corporation Ltd. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van China Eastern Airlines Corporation Ltd.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van China Eastern Airlines Corporation Ltd. stijgen in 2022?

Gaat China Eastern Airlines Corporation Ltd. volgend jaar in de prijs omhoog? China Eastern Airlines Corporation Ltd. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van China Eastern Airlines Corporation Ltd. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog China Eastern Airlines Corporation Ltd. aandelen kopen?

China Eastern Airlines Corporation Ltd. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je China Eastern Airlines Corporation Ltd. aandelen kopen:

Andere aandelen