Cheetah Mobile Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Cheetah Mobile Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Cheetah Mobile, wat de huidige verwachtingen zijn van Cheetah Mobileen hoe de toekomst eruit zal zien voor Cheetah Mobile. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Cheetah Mobile Inc delen.

Cheetah Mobile Inc is gevestigd in Beijing in China (Mainland). Cheetah Mobile telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Sheng Fu is de CEO van Cheetah Mobile Inc.

Cheetah Mobile Inc

Aandelen Cheetah Mobile kopen

Koop Cheetah Mobile Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Cheetah Mobile stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Cheetah Mobile  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Cheetah Mobile aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Cheetah Mobile.

Cheetah Mobile koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $1,76 -2,27%
Handelsvolume 1.240
Openingskoers $1,80
Hoogste koers $1,80
Laagste koers $1,76
Koersbereik $0,04
Ticker CMCM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Cheetah Mobile koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Cheetah Mobile over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $1,76 -2,27% 1.240 $1,80 $1,80 $1,76
23 november 2022 $1,80 +1,12% 7.784 $1,78 $1,82 $1,78
22 november 2022 $1,81 +0,54% 25.662 $1,80 $1,83 $1,75
21 november 2022 $1,81 -1,42% 20.845 $1,84 $1,86 $1,80
18 november 2022 $1,89 +3,85% 6.398 $1,82 $1,89 $1,82

Aandelen Cheetah Mobile Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Cheetah Mobile? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Cheetah Mobile koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Cheetah Mobile te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Cheetah Mobile van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Cheetah Mobile over de laatste 5 handelsdagen

Cheetah Mobile aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Cheetah Mobile koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Cheetah Mobile nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Cheetah Mobile

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Cheetah Mobile koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Cheetah Mobile in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Cheetah Mobile. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Cheetah Mobile.

Cheetah Mobile aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Cheetah Mobile: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Cheetah Mobile Inc?

De CEO van Cheetah Mobile Inc is Sheng Fu.

Wat is de actuele Cheetah Mobile Inc aandelen koers?

Het Cheetah Mobile Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $1,80, de hoogste koers was $1,80 en de laagste koers was $1,76. De slotkoers was $1,76 en is daarmee met 2,31% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Cheetah Mobile Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Cheetah Mobile Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Cheetah Mobile Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Cheetah Mobile Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Cheetah Mobile Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Cheetah Mobile Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Cheetah Mobile Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Cheetah Mobile Inc stijgen in 2022?

Gaat Cheetah Mobile Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Cheetah Mobile Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Cheetah Mobile Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Cheetah Mobile Inc aandelen kopen?

Cheetah Mobile Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Cheetah Mobile Inc aandelen kopen:

Andere aandelen